Creand Asset Management culmina la fusió amb GBS Finanzas Investcapital A.V. - Creand
Vés al contingut

Creand Asset Management culmina la fusió amb GBS Finanzas Investcapital A.V.

Després de l’operació, la gestora ha integrat els equips de totes dues entitats.

Arran de la fusió, s’ha creat la divisió Creand Family Office per donar un servei integral i transparent als clients i potenciar l’assessorament patrimonial global.

Creand Asset Management ha completat la fusió per absorció de GBS Finanzas Investcapital A.V., l’agència de valors de GBS Finance especialitzada en l’assessorament a clients d’alts patrimonis i Family Office, un cop obtingudes les autoritzacions dels organismes supervisors. Amb la inscripció al registre mercantil de l’escriptura de la fusió, la gestora de Creand Wealth Management acabarà el procés iniciat el juny de 2021, quan es va fer públic l’acord entre ambdues companyies.

Un cop culminada la fusió, Creand Asset Management ha integrat tot el patrimoni de GBS Finanzas Investcapital A.V., per valor de 700 milions d’euros, i ha passat així a un patrimoni total de 1.514 milions d’euros al tancament de maig.

Els clients procedents de totes dues entitats comptaran, a partir d’aquest moment, amb una oferta de valor única. Amb la integració s’ha materialitzat la creació d’una nova àrea, Creand Family Office, dins de la gestora. Aquesta nova divisió, dirigida per Santiago Hagerman, té l’objectiu de potenciar un enfocament de servei integral als clients en línia amb les seves necessitats i interessos, transparent, independent i amb un model d’assessorament personalitzat i d’arquitectura oberta.

Després de la fusió, Creand Asset Management suma els equips procedents de totes dues entitats, que continuaran prioritzant la personalització i el servei al client, tal com ho han estat fent fins ara.

Luis Bilbao, director general de Creand Asset Management, ha explicat: «La fusió amb GBS Finanzas Investcapital A.V. ens permet reforçar el nostre servei d’assessorament de patrimoni familiar d’una manera global, amb més especialització; el client continuarà tenint una atenció personalitzada i centrada a satisfer les seves necessitats particulars».

Després del creixement orgànic experimentat el 2022 i la integració de GBS Finanzas Investcapital A.V., Creand Wealth Management té un volum de negoci de 3.429 milions d’euros al tancament del 2022. Aquesta xifra permet a l’entitat, que té oficines a Madrid, Barcelona i València, consolidar-se com un dels principals actors en l’àmbit de la banca privada i la gestió de patrimonis a Espanya.

Creand Asset Management és la marca comercial de Gesalcalá, SGIIC, SAU.

Creand Wealth Management és la marca comercial de Banco Alcalá, S.A.

GBS Finanzas Investcapital A.V.