Creand WM reforça la seva gestora ampliant l'activitat a l'assessorament i la gestió discrecional de carteres - Creand
Vés al contingut

Creand WM reforça la seva gestora ampliant l'activitat a l'assessorament i la gestió discrecional de carteres

Creand Asset Management acaba de rebre l’autorització de la CNMV per dur a terme la gestió i la comercialització de vehicles i societats de capital risc i la gestió discrecional i l’assessorament de carteres, amb la qual cosa completa el procés que li permet gestionar tot tipus d’inversions alternatives.

És una decisió estratègica per potenciar el creixement futur, ja que permet a l’entitat oferir una gestió completa i diferenciadora al client.

Creand Wealth Management reforça l’estructura de la seva gestora Creand Asset Management i amplia les seves activitats amb l’assessorament i la gestió discrecional de carteres i la gestió de vehicles i societats de capital risc, com ara els vehicles de Private Equity.

Es tracta d’un procés emmarcat dins l’aposta estratègica de l’entitat sobre la qual pivotarà el creixement futur de la gestora. L’objectiu és aprofundir en l’especialització dins la indústria de la gestió d’actius, per ampliar la gamma de productes i serveis a disposició dels clients i oferir-los alternatives d’inversió que aportin valor afegir a les seves carteres.

La gestora acaba d’obtenir l’autorització de la CNMV per poder fer gestió discrecional i individualitzada de carteres d’inversió i assessorament, custòdia, recepció i transmissió d’ordres, a més de la gestió de vehicles i societats de capital risc. Un cop rebuda aquesta autorització, Creand Asset Management està en disposició de gestionar tot tipus de vehicles d’inversió alternativa. D’aquesta manera culmina el procés iniciat el 2021, quan va obtenir l’aprovació de l’organisme supervisor per incloure l’activitat de gestió de fons i societats d’Inversió Lliure.

Paral·lelament, Creand Asset Management ha reforçat també l’estructura organitzativa per acompanyar el creixement del servei i del negoci.

Marcos Ojeda, conseller director general de Creand Wealth Management, destaca que «aquesta ampliació de l’activitat completa el procés que hem impulsat a la gestora per fer un salt qualitatiu, ja que obre la porta al desenvolupament i el llançament de productes que completen la nostra oferta per a clients, en l’àmbit de les inversions alternatives, una tipologia de productes amb capacitat de desenvolupament en el futur, i que demanen els clients que volen comptar amb estratègies completament personalitzades i de valor afegit».

Creand Wealth Management és la marca comercial de Banco Alcalá, S. A.

Creand Asset Management és la marca comercial de Gesalcalá, SGIIC, SAU

Espanya