Creand reforça la seva filial de Miami i ven el seu assessor local d’inversions a Mèxic - Creand
Vés al contingut

Creand reforça la seva filial de Miami i ven el seu assessor local d’inversions a Mèxic

L’entitat dedicarà més recursos a la seva àrea de negoci als Estats Units, que es consolida com a hub estratègic

Creand reforça la seva filial de Miami (EUA), Creand Wealth Management, que es consolida com una plaça estratègica des d’on el grup financer desenvoluparà l’activitat en el mercat americà, després de vendre les accions de l’assessor d’inversions domèstic que tenia a Mèxic.

Creand continuarà dedicant més recursos a la seva filial de Miami, incorporant nous assessors financers i analistes per a la seva àrea d’inversions, després de l’obtenció el 2019 de la llicència Self Clearing.

L’oficina de Creand a Miami és el centre de l’activitat financera del grup al continent americà, on es gestiona un volum de negoci global de 1.939 milions d’euros a tancament del 2022. Està especialitzada a oferir serveis d’assessorament i disseny de solucions d’inversió a mida per a clients i altres institucions, que inclou serveis de gestió, assessorament, custòdia i execució.

Aquesta reestructuració va en línia amb l’aposta estratègica del grup, que implica reforçar el negoci internacional en aquelles places on ja compta amb una forta presència. A més d’Andorra, Creand té presència a Miami, Espanya (Madrid, Barcelona i València) i Luxemburg.

Xavier Cornella, conseller delegat de Creand Crèdit Andorrà, explica que “el negoci internacional ha continuat creixent orgànicament en els darrers anys gràcies a la gestió acurada i la consolidació del servei. A Miami centralitzem i reforcem la filial per situar-nos com a entitat de referència en el negoci de la banca privada i institucional i oferir el millor servei a la regió”.

Presència internacional
Escrit per
Autor post
Creand