Sandra Sieber s’incorpora com a consellera independent al Consell d’Administració de Crèdit Andorrà - Creand
Vés al contingut

Sandra Sieber s’incorpora com a consellera independent al Consell d’Administració de Crèdit Andorrà

Té una àmplia trajectòria com a assessora d’empreses en l’àmbit de la tecnologia i la transformació digital, i també una dilatada experiència acadèmica com a professora.

L’entrada de la nova consellera independent reforça el govern corporatiu de l’entitat.

La Junta General Ordinària d’Accionistes de Crèdit Andorrà ha aprovat el nomenament de Sandra Sieber com a nova consellera independent del Consell d’Administració del banc. La incorporació de la consellera independent reforça el govern corporatiu de l’entitat, en línia amb les pràctiques del sector bancari a escala global. A més, aporta un valor afegit per la seva trajectòria i experiència, com especialista en transformació digital i tecnologia.

Sandra Sieber és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra, on també ha cursat un postgrau en Gestió i Administració d’Empreses. També és doctora en Management per l’IESE Business School.

Té una àmplia experiència acadèmica en institucions com la Universitat Pompeu Fabra, l’e-business Center PwC&IESE i l’Sloan School of Management del MIT. Actualment és professora ordinària d’Emprenedoria i Sistemes d’Informació a l’IESE.

També acredita una trajectòria molt rellevant com a assessora d’empreses en l’àmbit de la incorporació de les noves tecnologies en les organitzacions i la transformació digital. Forma part del consell assessor de diverses companyies del sector bancari i assegurador, com Imagin (Grup CaixaBank), BBVA i Asepeyo.

Amb aquesta incorporació, el Consell d’Administració de Crèdit Andorrà quedarà integrat de la següent manera: Antoni Pintat Mas, president, Jaume Casal Mor, vicepresident, Xavier Cornella Castel, conseller delegat, Ramon Aznar Pascua, Alfons Casanova Martí, Rosa Pintat Santolària, André Roelants i Sandra Sieber, consellers, i Àngel Cadena Falip, secretari (no conseller).