Crèdit Andorrà llança Merkaat, el primer assessor en inversions digital - Creand
Vés al contingut

Crèdit Andorrà llança Merkaat, el primer assessor en inversions digital

Crèdit Andorrà llança Merkaat, el primer assessor en inversions digital d’Andorra, un nou servei que suma la tecnologia i la innovació als serveis d’assessorament que ofereix el banc. Aquest innovador servei, accessible des de la banca online e-Crèdit, permet al client tenir una experiència totalment digital, s’adapta als nous hàbits de consum financer i s’obre a nous segments de clients.

Merkaat és un servei digital que permet als clients una gestió integral de les seves inversions: els ofereix assessorament personalitzat, els proporciona propostes d’inversió a partir del seu perfil de risc i les seves preferències, i alhora els permet executar immediatament ordres de compra i venda de fons d’inversió custodiats per Crèdit Andorrà. L’usuari pot tenir un control global de la seva inversió des de Merkaat.

Merkaat ofereix un assessorament digital híbrid. D’una banda, incorpora els beneficis i l’eficiència dels serveis automatitzats de l’era digital; de l’altra, disposa d’un equip d’experts per ajudar el client a prendre decisions relacionades amb les seves inversions amb informació qualitativa i argumentació tècnica sobre les recomanacions de compra i venda.

Merkaat es diferencia de la resta de plataformes robotitzades perquè compta amb un equip d’experts que fa un seguiment constant de les carteres dels clients, i perquè ofereix als clients de Crèdit Andorrà una proposta d’inversió sobre la base d’una selecció de fons boutique totalment personalitzable i sota una perspectiva d’arquitectura oberta, tenint en compte els millors criteris d’inversió i analitzant totes les gestores amb independència.

Merkaat disposa d’una tecnologia avançada en seguretat i usabilitat per fer de la plataforma una eina fàcil d’utilitzar, segura per als clients i escalable.

Aquest servei s’emmarca en el procés de transformació digital en què està immers Crèdit Andorrà per innovar en canals i millorar el servei al client.

Més informació: merkaat.ad

Inversions
Merkaat