Crèdit Andorrà rep el premi a la innovació de la Confederació Empresarial Andorrana per Merkaat - Creand
Vés al contingut

Crèdit Andorrà rep el premi a la innovació de la Confederació Empresarial Andorrana per Merkaat

Merkaat, el primer assessor en inversions digital d’Andorra, desenvolupat per Crèdit Andorrà, ha estat seleccionat com a projecte guanyador en la categoria d’innovació dels Premis CEA 2018 organitzats per la Confederació Empresarial Andorrana.

En aquesta segona edició d’aquests guardons, l’entitat ha volgut premiar aquest nou servei, presentat l’any passat, tant per la innovació i singularitat del servei com del projecte per dur-lo a terme, i n’ha destacat el seu factor diferencial. També s’ha posat en relleu que és un projecte treballat amb un equip jove i multidisciplinar d’empleats de l’entitat seguint el mètode d’innovació propi de Crèdit Andorrà.

La plataforma digital permet als clients una gestió integral de les seves inversions: els ofereix assessorament personalitzat, els proporciona propostes d’inversió a partir del seu perfil de risc i les seves preferències, i alhora els permet executar immediatament ordres de compra i venda de fons d’inversió custodiats per Crèdit Andorrà. Merkaat ofereix un assessorament digital híbrid: incorpora els beneficis i l’eficiència dels serveis automatitzats de l’era digital, a la vegada que disposa d’un equip d’experts per ajudar el client a prendre decisions relacionades amb les seves inversions amb informació qualitativa i argumentació tècnica sobre les recomanacions de compra i venda.

“Merkaat és el primer assessor en inversions digital d’Andorra creat per respondre al canvi de paradigma de la banca privada i a la transformació del model de negoci. Permet que l’assessoria experta arribi de forma digital als clients de Crèdit Andorrà, alhora que s’adapta perfectament als hàbits i cultura de les noves generacions”, explica Xavier Cornella, director general de Crèdit Andorrà.

Aquest és el segon any que la Confederació Empresarial Andorrana organitza aquests premis, que es van crear l’any 2016, amb motiu del 10è aniversari de la CEA. Els premis CEA busquen destacar les activitats d’empreses del Principat i recompensar la feina ben feta.

Inversions
Merkaat