Creand Wealth Management reforça el seu equip a Catalunya amb la incorporació de Cristina Carreras com a banquera privada - Creand
Vés al contingut

Creand Wealth Management reforça el seu equip a Catalunya amb la incorporació de Cristina Carreras com a banquera privada

El fitxatge s’emmarca en el pla de creixement de l’entitat a Catalunya, que ja compta amb un equip de més de 20 professionals

Creand Wealth Management incorpora Cristina Carreras com a nova banquera privada a la seva oficina de Barcelona, un fitxatge que s’emmarca en el pla de creixement de l’entitat a Catalunya, que aposta per un model de negoci compromès amb la personalització i la màxima qualitat en el servei al client.

Amb aquesta incorporació, Creand Wealth Management ja compta amb un equip de més de 20 persones a l’oficina de Barcelona, on l’entitat s’ha consolidat els darrers anys com una de les referències al sector de la banca privada i la gestió de grans patrimonis.

Cristina Carreras s’encarregarà de potenciar l’arribada de clients nous, la gestió activa de carteres i l’oferta de serveis financers amb el suport dels equips d’assessorament, gestió i fiscal.

Cristina Carreras, amb 25 anys d’experiència al sector financer, arriba procedent d’Universal Gestión Wealth Management, on ha exercit com a directora d’assessorament durant els darrers set anys. Carreras va començar la seva carrera com a gestora comercial i gerent d’empresa a Caixa Catalunya, per saltar, posteriorment, al sector de la banca privada, primer com a directora d’oficina a Catalunya Banc i després com a assessora de banca privada a Citibank.

Carreras és llicenciada en Economia per la Universitat de Barcelona, i màster en Direcció Bancària i en Anàlisi de Risc i Rendibilitat d’Operacions Financeres, tots dos per la Universitat Pompeu Fabra. També compta amb la certificació European Financial Advisor (EFA) i del Certified Effas Financial Analyst (CEFA), per l’Institut d’Estudis Financers (IEF).

Ignacio Viayna, director de Creand Wealth Management a Catalunya i les Balears, destaca que «aquesta incorporació reforça el nostre equip de banquers privats, per la seva àmplia experiència en la gestió directa amb aquest segment de clients de banca privada i pel seu elevat coneixement del mercat local. Ens ajudarà a ampliar la nostra cartera de clients, reforçant el nostre model de negoci basat en l’assessorament patrimonial transparent i global, totalment centrat en el client, i amb una arquitectura oberta i independent».

Creand Wealth Management és la marca comercial de Banco Alcalá, S. A.

Espanya
Nomenaments