Creand Wealth Management col·labora amb l'Associació d'Assessorament Financer per difondre la seva expertesa en gestió de patrimoni - Creand
Vés al contingut

Creand Wealth Management col·labora amb l'Associació d'Assessorament Financer per difondre la seva expertesa en gestió de patrimoni

L’entitat de banca privada ha destacat “la creació de sinergies i la divulgació del coneixement financer” com a objectius clau d’aquest acord.

“Crear coneixement a través d’una empresa especialitzada en assessorament i gestió de patrimonis que ofereix serveis d’inversió de 360° suposa un gran salt de qualitat”, ha recalcat el president de l’ASEAFI Fernando Ibáñez.

L’entitat de banca privada Creand Wealth Management i l’Associació Espanyola d’Assessorament Financer (ASEAFI) han signat un acord amb l’objectiu de “col·laborar en la difusió del coneixement financer i treballar en la creació de sinergies”, tal com ha destacat el director de Xarxes Externes de Creand Wealth Management, Álvaro Ximénez de Embún. Un acord que arriba just després que aquesta organització hagi fet públiques les seves dades de volum de negoci, que van assolir els 3.429 milions el 2022 i que tenen una estimació per al 2024 de 5.000 milions d’euros.

Que l’Associació Espanyola d’Assessorament Financer tingui un soci amb aquest volum de negoci, i que treballa amb serveis d’inversió de 360° amb clients particulars i institucions, suposa un salt qualitatiu enorme en matèria d’assessorament”, ha explicat el president de l’ASEAFI, Fernando Ibáñez, després d’anunciar l’acord. L’entitat ha ressaltat l’amplitud de serveis, ja que Creand Wealth Management aposta per l’arquitectura oberta a l’hora d’oferir solucions d’inversió especialitzades, assessorament patrimonial global i gestió de carteres.

Un acord que arriba en ple creixement de la firma

Més enllà d’aquestes xifres de volum de negoci, l’acord arriba en un pic de creixement de Creand Wealth Management a Espanya, i és que la firma ja disposa d’una plantilla de més de 100 empleats. A l’equip, s’hi ha unit Esther del Rincón a principis d’aquest any com a responsable de desenvolupament de negoci dins de la Unitat de Xarxes Externes que dirigeix Álvaro Ximénez de Embún, una incorporació que té com a objectiu potenciar aquest segment de negoci.

L’important creixement del 2022 s’explica gràcies a una “capacitat d’adaptació a les necessitats dels clients en una època en què les circumstàncies dels mercats no eren les més idònies”; així ho ha destacat la mateixa entitat de banca privada, que també ha destacat el seu equip d’experts i el “servei especialitzat, proper i personalitzat” com a claus d’aquesta evolució.

Pel que fa al darrer any, en què Creand Wealth Management ha aconseguit mantenir aquest creixement, s’ha caracteritzat per la consolidació de l’entitat com a referent en gestió patrimonial i assessorament. Com s’ha explicat des de l’organització, en tot aquest procés ha estat fonamental el fet de pertànyer a un grup internacional com és el Grup Crèdit Andorrà, així com l’impacte que ha assolit la nova marca Creand Wealth Management en tan sols dos anys de vida, especialment pel que fa a la consolidació en el sector de la banca privada, l’atracció del talent i tot el procés de fidelització.

De la mateixa manera, segons han assenyalat des de l’ASEAFI, “aquesta col·laboració implica continuar reforçant una forma d’assessorament des d’un prisma local, però a través d’una visió global”, una estratègia que l’Associació Espanyola d’Assessorament Financer fa temps que implementa i que comparteix amb Creand Wealth Management.

Creand Wealth Management és la marca comercial de Banco Alcalá, SA.

Sobre l’ASEAFI  

L’ASEAFI treballa pel desenvolupament del servei d’assessorament financer regulat. Des de la seva creació el 2010, han lluitat per potenciar l’assessorament en defensa dels interessos de les entitats associades i han cooperat activament amb el regulador i altres entitats públiques per aconseguir les millors condicions per a la prestació del servei. 

En l’actualitat, l’ASEAFI té 53 associats a tot Espanya, entre els quals hi ha diferents tipus d’empreses de serveis d’inversió i d’assessorament financer, moltes de les quals es troben entre les més rellevants del sector.  

L’associació promou esdeveniments durant tot l’any, amb l’objectiu de servir de punt de trobada entre els associats i els professionals del sector. Hi tractem temes de la màxima actualitat de la mà dels millors especialistes, i es combina amb temps de networking. Aquests esdeveniments ofereixen als assistents una magnífica oportunitat per debatre i actualitzar coneixements sobre qüestions rellevants, i per a les empreses que hi participen és una oportunitat excel·lent de visibilitat i d’integració a l’ecosistema de les empreses de serveis d’inversió.