Un viatge musical protagonitza el tradicional concert dels Jardins de Casa de la Vall - Creand
Vés al contingut

Un viatge musical protagonitza el tradicional concert dels Jardins de Casa de la Vall

La Fundació ONCA, emparada pel Govern i Creand Fundació, ha presentat aquest dimecres a la nit el tradicional concert dels Jardins de Casa de la Vall, una actuació que a causa del temps s’ha hagut de traslladar al vestíbul del Consell General i que sota el títol ‘L’ONCA també bufa: viatges el Torb’, ha convidat als assistents a un viatge en avió per diferents països europeus com ara Hongria o Itàlia, però també per països de l’altra banda de l’Atlàntic com ara el Perú o l’Argentina.

Per tal de donar més realisme a l’escena, a més, també s’ha comptat amb la dramatúrgia i la direcció escènica de Joan Hernández, amb la posada en escena de l’actriu andorrana Núria Montes i amb el toc del director artístic de la Fundació ONCA, Albert Gumí.

Els responsables de traslladar a l’espectador als diferents països ha estat el quintet format per Ester Sánchez (flauta), Unai Gutiérrez (clarinet), David Urrutia (trompeta), Genís Gaya (fagot) i Efrem Roca (saxòfon tenor).

El seu repertori ha consistit en peces més clàssiques com l’’Obertura de la forza del destino’, de Giuseppe Verdi a partir d’un arranjament de David Urrutia, però també algunes de més actuals com és ‘Summertime’ de George Gershwin.

A més a més, hi ha hagut la interpretació de la peça ‘Wá Wá’, una nova cançó ambientada a partir d’una melodia tradicional del Congo composta pel director artístic de la Fundació ONCA.

ONCA