El Grup Crèdit Andorrà consolida la seva presència al mercat assegurador espanyol amb CA Life Insurance Experts - Creand
Vés al contingut

El Grup Crèdit Andorrà consolida la seva presència al mercat assegurador espanyol amb CA Life Insurance Experts

El Grup Crèdit Andorrà, líder del sistema financer d’Andorra, amplia la seva presència al mercat assegurador espanyol amb l’obertura de CA Life Insurance Experts, després de l’obtenció de les autoritzacions necessàries per part de la Dirección General de Seguros y Fondos de Pensiones (DGSFP) a Espanya i de l’Institut Nacional Andorrà de Finances (INAF) a Andorra. La nova marca centrarà la seva activitat en les assegurances de vida risc i estalvi, i oferirà als seus clients un servei i assessorament personalitzats. 

L’operació representa per al Grup un pas més en la seva estratègia d’internacionalització, fruit de la qual ja està present a Espanya amb el holding ERM i amb Banco Alcalá. El conseller delegat del Grup Crèdit Andorrà, Josep Peralba, ha explicat que “a Andorra, el Grup Crèdit Andorrà està fortament implantat en el mercat d’assegurances de vida gràcies a la professionalitat i l’experiència de la companyia Crèdit Assegurances. Aquest elevat coneixement del negoci i del mercat és el que ens permet desplegar ara els nostres serveis a Espanya, aprofitant les estructures i la solvència del Grup”. 

CA Life Insurance Experts compta amb dues oficines a Espanya, situades a Madrid i a Barcelona.

L’activitat de l’asseguradora està centrada en la comercialització d’assegurances de vida risc i de vida estalvi, com el Pla de Previsió Assegurat (PPA) i el Pla Individual d’Estalvi Sistemàtic (PIAS), que tenen l’objectiu d’oferir rendibilitats garantides netes. 

A CA Life Insurance Experts som molt conscients que el coneixement i la proximitat amb el client són imprescindibles per oferir un bon servei i l’assessorament personalitzat necessari en cada moment. És per això que tenim sempre present les seves necessitats, escoltem les seves inquietuds i valorem conjuntament la millor solució. Tenim la vocació d’oferir la màxima flexibilitat possible, per adaptar-nos en cada moment al mercat i a la situació personal i familiar del client, ja que el nostre objectiu és forjar relacions duradores i a llarg termini”, assenyala Francisco Martínez Aguilar, director general de CA Life Insurance Experts.

La presència de Crèdit Andorrà a España

El Grup financer Crèdit Andorrà compta des de 1996 amb el seu propi Grup Assegurador, que va néixer amb Crèdit Assegurances, companyia que ofereix una àmplia gamma de productes de vida risc i diferents modalitats d’estalvi en el mercat andorrà, que es canalitzen a través de les oficines bancàries de Crèdit Andorrà. 

El Grupo Crèdit Andorrà va entrar en el mercat assegurador espanyol amb el holding ERM, que ofereix una gerència integral de riscos. Actualment el holding està implantat a Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, Madrid, Sevilla i Palma de Mallorca.

En el mercat financer espanyol, el Grup Crèdit Andorrà opera a través de la seva filial de banca privada Banco Alcalá, una entitat orientada a la gestió global de patrimonis per a clients privats i institucionals, caracteritzada per l’excel·lència en la relació comercial i per oferir un servei totalment a mida de cada client. L’entitat forma part del projecte europeu de banca privada del Grup Crèdit Andorrà, juntament amb Banque de Patrimoines Privés a Luxemburg. L’oferta de valor diferencial d’aquest projecte de banca privada europeu es caracteritza per oferir un servei personalitzat, una oferta global, assessorament integral i arquitectura oberta assessorada de producte. 

El Grup Crèdit Andorrà

Crèdit Andorrà és el grup financer líder d’Andorra en recursos propis, recursos gestionats, volum de negoci, inversió creditícia i beneficis. L’entitat gestiona un volum de negoci de 14.410 milions d’euros (2012). 

Crèdit Andorrà presta serveis de banca comercial i de banca privada, que complementa amb altres línies de negoci que s’ofereixen des del Grup, com les assegurances o la gestió d’actius a escala internacional. Crèdit Andorrà es troba en un procés d’expansió que l’ha dut a ser present en una desena de països: Andorra, Espanya, Luxemburg, Suïssa, els Estats Units (Miami), Mèxic, Panamà, Paraguai i Perú. 

L’agència internacional Fitch Ratings ha atorgat a Crèdit Andorrà una qualificació a llarg termini A- i a curt termini F2, una valoració mantinguda en l’última revisió del mes de juny de 2012, fet especialment significatiu tenint en compte la conjuntura econòmica i financera internacional actual. 

El banc ha estat guardonat en set ocasions amb el premi Banc de l’Any d’Andorra atorgat per la publicació financera The Banker del grup Financial Times (2002, 2003, 2004, 2006, 2007, 2008 i 2010). 

Crèdit Andorrà ha estat classificat en la posició 757 a escala mundial i ocupa la primera posició entre els bancs d’Andorra en el rànquing Top 1000 que elabora anualment The Banker (edició juliol 2012). Aquest rànquing classifica els bancs en funció de la seva fortalesa i capitalització.

Espanya
Assegurances