Crèdit Andorrà renova la xarxa de caixers automàtics - Creand
Vés al contingut

Crèdit Andorrà renova la xarxa de caixers automàtics

• La renovació se centra a millorar les funcionalitats i operatives disponibles i a oferir una tecnologia més digital, actual i segura

• L’actualització es desenvoluparà de manera progressiva fins a principis de l’any vinent

Crèdit Andorrà ha posat en marxa un procés de renovació de tota la seva xarxa de caixers automàtics, la més extensa del país. Aquesta actualització se centra a millorar les funcionalitats i operatives disponibles, alhora que ofereix una tecnologia més digital, actual i segura. El projecte es desenvoluparà de forma progressiva fins a principis de l’any vinent, moment en què s’introduiran noves funcionalitats. El primer caixer que s’ha renovat és el que està situat a l’Avinguda Verge de Canòlich, 55, de Sant Julià de Lòria.

El Banc, en línia amb la seva voluntat de servei al client, busca amb aquesta actualització evolucionar i millorar l’experiència d’ús, alhora que ofereix funcionalitats per fer més còmoda, fàcil i àgil l’operativa als caixers. Entre les principals novetats es pot trobar:

• Pantalles tàctils i més grans, que ofereixen una visió més clara i faciliten les operatives.

• Més agilitat i rapidesa amb la incorporació de la tecnologia contactless (previst en la darrera fase del projecte).

• Augment de l’import de reintegrament a 1.000 euros per operació, sempre depenent del límit que el client tingui disponible a la targeta.

• Operacions més sostenibles gràcies a la possibilitat de fer les consultes a través de la pantalla i només imprimir-les si és necessari.

Aquest canvi s’emmarca en el procés de millora permanent del servei al client en què està immers el Banc, que busca oferir una experiència completa i excel·lent des de qualsevol canal. L’entitat treballa per oferir solucions innovadores que permetin resoldre les necessitats financeres en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, i que donin resposta als nous hàbits dels clients.

Atenció al client
Transformació digital