Crèdit Andorrà presenta Crèdit Broker, un innovador portal de mercats - Creand
Vés al contingut

Crèdit Andorrà presenta Crèdit Broker, un innovador portal de mercats

Crèdit Andorrà amplia els serveis de banca online amb el llançament de Crèdit Broker, un innovador portal de gestió d’inversions. Es tracta d’una plataforma integrada al portal e-Crèdit que permet als usuaris invertir en renda variable i fons d’inversió de manera fàcil, visual i intuïtiva.

El nou portal Crèdit Broker recull informació de més de 500 valors de mercats tant espanyols, europeus com americans i permet operar des de qualsevol dispositiu, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. El sistema de gestió d’inversions ofereix noves funcionalitats, com són una detallada informació especialitzada d’anàlisi tècnic i fonamental dels valors, una secció on guardar les llistes de valors i fons preferits tant nacionals com internacionals per poder fer-ne un millor seguiment, així com la possibilitat de realitzar ordres avançades (simples, limitades, vendes amb stop loss…).

L’usuari pot tenir un control global de la seva inversió des de la banca online e-Crèdit, tant de la pròpia cartera des de l’opció ‘La meva cartera’, com dels mercats financers amb aquesta nova eina. 

Crèdit Andorrà està immers en un procés de transformació digital amb la finalitat d’innovar en serveis, canals i personalització de la gestió.

 

Inversions
Banca online