Crèdit Andorrà posa en marxa el nou servei 'Comerç electrònic segur' - Creand
Vés al contingut

Crèdit Andorrà posa en marxa el nou servei 'Comerç electrònic segur'

Crèdit Andorrà llança el nou servei Comerç Electrònic Segur, un sistema d’autenticació gratuït que permet realitzar compres per Internet de manera més segura i evitar possibles fraus en comerços adherits als sistemes de pagament Verified by Visa i MasterCard Secure Code.

És un servei gratuït associat a les targetes de Crèdit Andorrà Visa i Mastercard i s’ha d’activar individualment per a cada una de les targetes des del nou e-Crèdit, a la secció corresponent o a la de seguretat. Un cop activat el servei, el seu funcionament és molt fàcil per a l’usuari. Quan el client realitza una compra online, el comerç li sol·licita les dades de la seva targeta com fa habitualment. És llavors quan, abans de fer el pagament, és redirigit a una pàgina de Crèdit Andorrà per autenticar-se a través del servei Comerç Electrònic Segur. Aquesta autenticació es fa amb un codi únic i personal que el client rep al seu mòbil i que es genera de nou per a cada transacció. Quan el client l’introdueix, es valida que és correcte, es finalitza el procés i es procedeix a efectuar la compra.

El sistema es basa en la tecnologia 3DSecure, que certifica la identitat del consumidor durant la compra online, de manera que protegeix la informació del pagament. És també útil davant un intent de suplantació d’identitat o robatori.

Crèdit Andorrà ha estat pioner al país en l’establiment de mesures de seguretat en les targetes per minimitzar el risc d’ús fraudulent. Aquest servei se suma al conjunt d’avantatges que ja s’ofereixen als usuaris, com són l’àmplia cobertura en assegurances, el servei SMS-Crèdit per informar dels moviments o el servei d’atenció 24 hores.

Banca online
Seguretat