Crèdit Andorrà llança Crèdit Wallet, el primer servei del país per fer pagaments amb el mòbil - Creand
Vés al contingut

Crèdit Andorrà llança Crèdit Wallet, el primer servei del país per fer pagaments amb el mòbil

Crèdit Andorrà amplia els serveis de banca digital i presenta Crèdit Wallet, un nou servei de pagament amb el telèfon mòbil. El banc es converteix així en la primera entitat financera d’Andorra que ofereix als seus clients la possibilitat d’efectuar pagaments directament des del telèfon mòbil com si fos una targeta addicional.

Per poder utilitzar Crèdit Wallet s’ha de disposar d’un telèfon mòbil Android 4.4 o superior amb tecnologia sense fils NFC (Near Field Communications), ser usuari de l’e-Crèdit i descarregar-se l’aplicació de Crèdit Wallet a Google Play. Inicialment el servei estarà disponible per a clients amb targeta Mastercard  i ben aviat s’hi incorporaran les targetes VISA.

Per activar el pagament amb el mòbil, s’accedeix a l’aplicació Crèdit Wallet amb les mateixes claus que per a l’e-Crèdit i es tria la targeta que es vol activar. Un cop s’han acceptat els termes i condicions de l’aplicació l’usuari rep un codi de confirmació via SMS. Fet aquest procediment, el mòbil està preparat per realitzar qualsevol pagament. Així mateix, per poder efectuar el pagament directament amb el telèfon mòbil serà també necessari que el terminal TPV de l’establiment compti amb tecnologia contactless.

Crèdit Wallet és una solució de pagaments mòbils amb cobertura internacional i, per tant, es poden fer pagaments amb el mòbil a tot el món.

El funcionament és el mateix que quan s’opera amb una targeta de crèdit tradicional amb contactless i, per tant, amb les mateixes garanties de seguretat i protecció: només cal acostar el terminal mòbil al dispositiu TPV; si el pagament és inferior a 20 euros es farà directament, mentre que si és superior a aquesta quantitat caldrà introduir el PIN al TPV del comerç.

Crèdit Andorrà sortejarà tres smartphones Samsung S8 entre tots els clients que facin compres en establiments amb la nova aplicació Crèdit Wallet entre el 15 de gener i el 15 d’abril del 2018. Les bases del sorteig es poden consultar al web http://www.creditwallet.ad.

Banca online
Transformació digital