Crèdit Andorrà incorpora la tecnologia 'Contactless' a la renovada xarxa de caixers automàtics - Creand
Vés al contingut

Crèdit Andorrà incorpora la tecnologia 'Contactless' a la renovada xarxa de caixers automàtics

Crèdit Andorrà ha incorporat la tecnologia Contactless a tota la seva renovada xarxa de caixers automàtics, la més extensa del país. Els nous caixers milloren les funcionalitats i operatives disponibles, alhora que ofereixen una tecnologia més digital, actual i segura i permeten fer l’experiència de l’usuari més còmoda, àgil i ràpida.

A banda de la incorporació d’aquesta tecnologia sense contacte, que permet realitzar les operacions sense necessitat d’introduir la targeta al caixer, la nova xarxa també incorpora les funcionalitats següents:

•    Pantalles tàctils i més grans, que ofereixen una visió més clara i faciliten les operatives.

•    Augment de l’import de reintegrament a 1.000 euros per operació, sempre depenent del límit que el client tingui disponible a la targeta.

•    Operacions més sostenibles gràcies a la possibilitat de fer les consultes a través de la pantalla i només imprimir-les si és necessari.

Aquest canvi s’emmarca en el procés que impulsa el Banc de millora permanent del servei al client, per oferir una experiència completa i excel·lent des de qualsevol canal. L’entitat treballa per oferir noves solucions digitals que permetin resoldre les necessitats financeres en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, i que donin resposta als nous hàbits dels clients.

Transformació digital
Targetes