Crèdit Andorrà i Caser Seguros amplien la seva aliança estratègica a les assegurances de no vida - Creand
Vés al contingut

Crèdit Andorrà i Caser Seguros amplien la seva aliança estratègica a les assegurances de no vida

  • Aquest nou acord consolida i dona continuïtat a la relació ja iniciada al seu dia entre ambdós socis estratègics per les assegurances de vida.
  • L’objectiu és continuar impulsant l’àmbit assegurador d’ambdues entitats, incrementar el valor afegit als clients i garantir la competitivitat i l’eficiència del negoci.

Crèdit Andorrà i Caser Seguros han ampliat la seva col·laboració i han arribat a un nou acord gràcies al qual la companyia espanyola entra al negoci assegurador de no vida del grup financer a Andorra. Aquest acord referma l’aliança estratègica entre les dues entitats, que es va iniciar el 2019 quan Caser Seguros va entrar al negoci de les assegurances de vida del grup financer al adquirir el 51% del capital de CA Vida Assegurances.

L’acord entre els dos socis estratègics té com a objectiu continuar impulsant el negoci assegurador d’ambdues entitats i incrementar el valor afegit als clients. El projecte conjunt permetrà fer front amb competitivitat i eficiència als reptes a llarg termini d’un sector financer i assegurador en ple procés de transformació global i d’assumpció de les noves normatives reguladores.

Fruit de l’acord, Caser Seguros tindrà el 59,72% de l’accionariat d’Actiu Assegurances, societat participada pel Grup Crèdit Andorrà en un 44,65% fins ara, i que després d’aquesta operació passarà a comptar amb el 25% de la referida societat.

El conseller executiu i director general del Grup Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, ha destacat que «aquest nou acord referma la voluntat de col·laboració entre dues entitats referents en els respectius sectors», i ha posat en valor el fet de «disposar d’un mateix soci estratègic per créixer en el negoci de les assegurances de vida i de no vida, un sector clau i complementari al bancari».

Per la seva banda, el director general de Caser Seguros, Ignacio Eyriès, ha explicat que la potenciació de l’acord amb Crèdit Andorrà «intensifica la capacitat bancasseguradora de Caser, desenvolupant el negoci a Andorra, i reafirma l’aposta per la col·laboració amb el grup financer líder al mercat andorrà, amb qui hem construït una aliança estratègica única».

Sobre el Grup Financer Crèdit Andorrà

Crèdit Andorrà és el grup financer líder a Andorra, amb presència en altres importants places financeres d’Europa i Amèrica, com Espanya, Luxemburg i Miami. Amb una trajectòria de més de setanta anys, ofereix serveis de banca universal a Andorra i de banca privada i gestió d’actius a escala internacional, que es complementen amb una important presència en el sector assegurador. Basa la seva oferta de valor en el servei, la personalització, l’especialització, la vocació de ser pioners tant en oferta de productes i serveis com en tecnologia i transformació digital, i la sostenibilitat. El volum de negoci del Grup Crèdit Andorrà se situa en més de 19.000 milions d’euros el 30 de juny de 2021.

Sobre Caser

Caser és un grup assegurador espanyol amb més de 75 anys d’experiència, que té avui el mateix propòsit que quan va començar: oferir un producte de valor i un excel·lent servei. La companyia asseguradora compta amb una àmplia oferta de solucions en tots els àmbits: Llar, Automòbil, Salut o Vida, entre d’altres. La seva activitat es caracteritza per una clara orientació al client, la qualitat del servei i la professionalitat de les seves línies de distribució.

Caser opera en altres mercats com la tercera edat, hospitals, serveis de manteniment i assistència o assessorament financer. Caser forma part del Grup multinacional Helvetia.

Assegurances
Andorra