Crèdit Andorrà firma un acord amb la fintech MONEI per facilitar els pagaments digitals a comerços i empreses d'Andorra - Creand
Vés al contingut

Crèdit Andorrà firma un acord amb la fintech MONEI per facilitar els pagaments digitals a comerços i empreses d'Andorra

 

  • MONEI apropa la possibilitat de processar els pagaments digitals de manera senzilla, ja que permet a qualsevol entitat integrar-se amb Shopify i altres plataformes d’e-commerce mitjançant una API senzilla

Crèdit Andorrà ha arribat a un acord d’exclusivitat a Andorra amb la passarel·la de pagaments MONEI, fintech espanyola puntera en el sector, per facilitar als comerços, empreses i autònoms del país els pagaments digitals.

Gràcies a aquest acord, Crèdit Andorrà ofereix la possibilitat a qualsevol negoci del país de processar els seus pagaments digitals de manera senzilla mitjançant una connexió via API a la fintech MONEI. Aquesta aliança permetrà als usuaris treballar amb grans plataformes de comerç electrònic com Shopify, WooCommerce o PrestaShop, a l’utilitzar totes les capes de servei de la passarel·la de pagaments MONEI.

Després de realitzar amb èxit una prova pilot amb diversos comerços, s’ha firmat aquest acord, que permet que qualsevol comerç, empresa o autònom andorrà pugui connectar la seva passarel·la de pagaments amb Crèdit Andorrà. L’objectiu és col·laborar en el desenvolupament del negoci de solucions de pagament per a comerços electrònics d’empreses amb seu a Andorra.

El director de l’àrea de Negoci Bancari Andorra de Crèdit Andorrà, Martí Alfonso, ha destacat que “amb aquest acord, Crèdit Andorrà, banc líder a la plaça financera andorrana i pioner en solucions digitals per als seus clients, fa un pas més en el sector pel que fa a l’ús de les fintech. El nostre objectiu és oferir als clients una experiència d’usuari de primer nivell, així com eines que ajudin al desenvolupament del comerç electrònic de manera senzilla i sense desenvolupaments complexos”.

El CEO i fundador de MONEI, Alex Saiz Verdaguer, ha remarcat la importància d’aquest acord i ha volgut agrair a Crèdit Andorrà la seva confiança en la fintech. “Aquest acord amb Crèdit Andorrà ens permet seguir amb el nostre compromís de simplificar i apropar els pagaments digitals al major número de comerços i companyies possible. Un cop consolidada la nostra posició al mercat espanyol, continuem complint objectius en el nostre procés d’expansió internacional”.

Els comerços o empreses interessats en aquest servei poden entrar a la web de MONEI (https://monei.net/) o posar-se en contacte amb un gestor de Crèdit Andorrà.

Sobre MONEI

MONEI és una fintech que busca simplificar i agilitzar els pagaments digitals. La companyia permet a qualsevol entitat integrar-se amb Shopify i altres plataformes d’e-commerce mitjançant una API senzilla. Desenvolupa eines per a la gestió de pagaments digitals fàcils d’utilitzar, segures i que ofereixen la millor experiència possible als comerciants.

Ha estat seleccionada per Amazon Web Services com a Millor infraestructura tecnològica a Espanya i Portugal aquest 2020.

Banca online
Fintech