Creand Wealth Management incorpora Esther del Rincón com a responsable de desenvolupament de negoci de Xarxes Externes - Creand
Vés al contingut

Creand Wealth Management incorpora Esther del Rincón com a responsable de desenvolupament de negoci de Xarxes Externes

El fitxatge s’emmarca en el pla de creixement de la Unitat de Xarxes Externes, un segment de negoci que compta amb un volum de 800 milions d’euros sota gestió.

Creand Wealth Management ha incorporat Esther del Rincón com a responsable de desenvolupament de negoci, dins de la Unitat de Xarxes Externes que dirigeix Álvaro Ximénez de Embún. L’objectiu és potenciar el creixement d’aquest segment de negoci que el banc desenvolupa amb èxit des de la seva creació ara fa set anys, i que ha crescut fins a assolir un volum de 800 milions d’euros en actius sota gestió al llarg de tot aquest període.

Esther del Rincón, amb més de quinze anys d’experiència en l’àmbit de l’assessorament financer i la banca privada, arriba procedent de Caser Asesores Financieros. Va començar la seva carrera a la Banque Privée Edmond de Rothschild Europe (Luxemburg) i també ha treballat com a assessora financera i responsable de gestió de carteres en entitats com Inversis i Andbank.

Del Rincón és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, doble especialitat en Direcció d’Empreses i Direcció Comercial, per la Universitat Complutense de Madrid. També té la certificació Chartered Controller Analyst pel Global Chartered Controller Institute (GCCI) i l’European Financial Planner Advisor (EFPA) en planificació i assessorament financer. Ha completat la seva formació amb diversos estudis en l’àmbit de la gestió de carteres, segmentació, fidelització de clients de banca privada, Fintech i banca digital, entre d’altres.

Álvaro Ximénez de Embún, director de Xarxes Externes de Creand Wealth Management, explica que “aquest fitxatge ens permet reforçar la Unitat de Xarxes Externes, i encaixa amb l’objectiu de l’entitat de captar talent de professionals amb una trajectòria consolidada en l’àmbit de l’assessorament financer i la banca privada, cosa que ens permet continuar potenciant la qualitat i el creixement de la nostra xarxa, en un moment en què ens trobem en plena fase d’expansió”.

Creand Wealth Management és la marca comercial de Banco Alcalá, S. A.

Espanya
Nomenaments