Creand Global FI obté cinc estrelles de Morningstar a tres anys, la màxima qualificació per als fons de la seva categoria - Creand
Vés al contingut

Creand Global FI obté cinc estrelles de Morningstar a tres anys, la màxima qualificació per als fons de la seva categoria

  • Aquesta distinció està reservada als vehicles que se situen entre el 10% dels millors fons de la seva categoria, sobre la base de la seva rendibilitat ajustada al risc.

El fons Creand Global FI, gestionat per Creand Asset Management (Gesalcalá, SGIIC, SAU), ha obtingut el ràting cinc estrelles de Morningstar a tres anys, la màxima qualificació que atorga el proveïdor d’anàlisis independent referent a escala mundial en fons d’inversió, reservada al 10% dels millors vehicles de cada categoria, sobre la base de les dades de rendibilitat ajustada al risc.

Creand Global FI és un fons de renda variable mixta internacional que persegueix la revaloració del capital a llarg termini buscant oportunitats d’inversió en mercats internacionals i en diferents classe d’actius, i que inverteix principalment en valors de renda variable, títols de deute i/o instruments del mercat monetari.

La gestió d’aquest fons pren com a referència la rendibilitat dels índexs STOXX 600 (35%), S&P 500 (10%), TOPIX (2,5%), MSCI Emerging Markets (2,5%) i Barclays Euro Aggregate 1-3 years (50%). Inverteix entre un 30% i un 70% de l’exposició total en renda variable de qualsevol sector, principalment de mitjana i alta capitalització (màxim 15% en baixa capitalització), diversifica el risc entre emissors i mercats de països de l’OCDE, essencialment Europa, els Estats Units i el Japó, i pot invertir fins a un 15% en països emergents.

La gestió d’aquest fons combina diferents estratègies d’inversió activa i persegueix una diversificació efectiva i una monitorització i control del risc constants, en un entorn de mercat especialment complicat. Això ha permès aconseguir uns resultats substancialment millors que la mitjana que obtenen els vehicles de la seva mateixa categoria.

Sobre Creand Wealth Management

Creand Wealth Management (Banco Alcalá, S.A.), entitat de banca privada del Grup Crèdit Andorrà, ofereix serveis de gestió global i planificació patrimonial per a clients privats i institucionals, amb una gestió professional i una aposta pel tracte personalitzat i l’arquitectura oberta. L’entitat, que té oficina a Madrid, Barcelona i València, té un volum de negoci de més de 3.200 milions d’euros.

Sobre Creand Global, FI

El fullet del fons Creand Global FI està disponible al web de Creand Wealth Management (www.creand.es).

Lideratge
Inversió