L'estimulació de la memòria, la formació d'anglès i una ruta nocturna, activitats de l'estiu a L'espai de Creand Fundació - Creand
Vés al contingut

L'estimulació de la memòria, la formació d'anglès i una ruta nocturna, activitats de l'estiu a L'espai de Creand Fundació

  • El centre social d’activitats i de formació engega una edició estival de dos dels tallers amb més participació

Creand Fundació posa en marxa una proposta formativa durant els mesos d’estiu per als usuaris de L’espai. La Fundació ofereix periòdicament un ampli ventall d’activitats en el marc del programa ‘Envelliment saludable’ pensades per a persones més grans de 60 anys.

El primer dels tallers que s’impulsen és per estimular la memòria mitjançant la informàtica. Aquest taller tindrà dues versions, una online, que es durà a terme els dimarts i dijous de juliol, de 16 a 17 h, i una de presencial, també els dimarts i dijous, de 16 a 18 h. La segona de les formacions són classes de suport d’anglès, cada dijous de 15.30 a 16.30 h. Les places a les activitats presencials són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció.

Per altra banda, l’Associació de Gent Gran Voluntària (AVIM), també posa en marxa una ruta nocturna per les constel·lacions amb telescopi. Aquesta activitat tindrà lloc el dia 1 d’agost. 

Balanç positiu del programa ‘Envelliment saludable’ de gener a juny

En referència al balanç global de les activitats dutes a termes des del gener, Joan Casas, responsable de L’espai, ha valorat l’assistència molt positivament. “De gener a juny L’espai ha tingut 1.050 inscripcions i s’han comptabilitzat més de 750 hores lectives, unes xifres que valorem molt positivament i que demostren l’interès d’aquest col·lectiu per la formació contínua, alhora que socialitzen i treballen les relacions interpersonals”.