El jazz del duet 'Ales al Vent' omple el jardí del museu de Cal Pal - Creand
Vés al contingut

El jazz del duet 'Ales al Vent' omple el jardí del museu de Cal Pal

El jazz del duet ‘Ales al Vent’, format per Efrem Roca (saxòfon) i Genís Gaya (fagot), patrocinat per la Fundació ONCA, ha omplert aquest dimecres al vespre el jardí de Cal Pal en el marc de les Nits Obertes d’Ordino. Els espectadors han pogut gaudir de les simfonies de la nova formació que, tal com ha explicat Roca, suposen un repertori d’ampli espectre que busca donar una nova vida als clàssics, com Bach o Mozart, i evolucionar fins a evolucionar cap a estils més moderns com el ‘Duet en Do menor Opus 3’ del compositor Ian Deterling o els ritmes de jazz de la famosa cançó ‘Misty’ composta per Errol Garner.

“Es tracta d’un concert inusual perquè hem hagut de fer molt repertori no original, ja que no hi ha músiques que combinen els nostres dos instruments, el saxòfon i el fagot”, ha explicat. D’aquesta manera, el duet ha mostrat la seva versatilitat i el potencial expressiu que tenen els instruments amb la interpretació d’obres des del Barroc fins al segle XXI. El saxofonista ha posat l’accent en la creació del duet, que sorgeix de l’Institut de Música d’Andorra la Vella on tots dos són professors. “El fet de treballar plegats ens ha facilitat poder preparar aquesta actuació, que esperem que agradi molt al públic”, ha indicat.

Els següents concerts en el marc de les Nits Obertes d’Ordino seran a l’agost, amb la música electrònica com a principal novetat. Totes les actuacions es duran a terme a les 21 hores a la plaça major de la vila. El dia 2 farà una sessió DJ Ricky Vuelcom; el dia 9 d’agost DJ John Holt i el 23 d’agost DJ Madam clausurarà el cicle de concerts d’estiu.

ONCA
Nits d'estiu als museus