David Sanz i Roser Puigbò posen el punt final a la col·laboració de la Fundació ONCA al cicle Nits d'estiu als museus - Creand
Vés al contingut

David Sanz i Roser Puigbò posen el punt final a la col·laboració de la Fundació ONCA al cicle Nits d'estiu als museus

Entre vehicles clàssics el duet format per David Sanz i Roser Puigbò ha ofert aquest divendres el darrer dels concerts emmarcats en la col·laboració de la Fundació ONCA – emparada del Govern i Creand Fundació- en el cicle Nits d’estiu als museus. El Museu Nacional de l’Automòbil d’Encamp ha acollit el duo que ha ofert un espectacle amb temes del seu últim EP titulat ‘Veu Silent’, que es va publicar a principis d’any. El públic també ha pogut escoltar temes inèdits que han de servir per donar continuïtat al seu darrer treball. L’actuació ha comptat amb un repertori variat, a partir de veu i guitarra, basat en poemes d’autors andorrans i alguns de fora el Principat, com per exemple de Marta Deu, Arnau Orobitg, Ester Fenoll, Teresa Colom o Clementina Arderiu.

Adaptar els poemes a les seves cançons no ha estat fàcil, segons ha comentat Roser Puigbò. “Quan vam començar hi havia un punt de dificultat perquè moltes vegades la lletra no s’acabava d’adaptar amb el que tu vols fer amb la melodia, hi ha alguna paraula que no t’acaba d’encaixar i has de fer alguna modificació i et sap greu”, detalla Puigbò. De totes maneres, la cantant també ha assegurat que un cop fetes les primeres adaptacions, després ja tot surt més rodat. “Ha estat una mica complicat en un inici poder posar aquesta música, però després crec que ja li hem trobat una mica el sentit i la veritat és que ara és molt agradable i ens agrada molt”.

També hi ha hagut diversitat d’estils, com per exemple jazz, cançó popular o havaneres. “Crec que li dona més dinamisme al concert i per nosaltres és més divertit perquè passes d’un extrem a un altre”, ha manifestat Puigbò.

https://youtu.be/JPAytF4Ig7k

La Fundació ONCA ha celebrat fins a quatre concerts dins del cicle Nits d’estiu als museus, entre els quals el de Roland Moles; el duet Romeria, integrat per Mariana Carrilho i el mateix Roland Moles; el duo de violins de la Jonca, format per Jordi Carro i Adrià Lupiañez, i el d’aquest divendres amb David Sanz i Roser Puigbò. Fonts de la Fundació ONCA han explicat que estan satisfets en com ha anat l’edició d’enguany. En tots els concerts han omplert les places que tenien disponibles i alhora estan satisfets perquè han pogut donar veu a artistes andorrans i de la Jonca.

Fundació Crèdit Andorrà
Nits d'estiu als museus
Fundació ONCA