Picasso en Danza - Creand
Vés al contingut

Picasso en Danza

L’Ambaixada d’Espanya a Andorra, en col·laboració amb el Comú d’Andorra la Vella i amb el patrocini de Creand Crèdit Andorrà, organitza l’espectacle Picasso en Danza, de la companyia Ibérica de Danza.

L’espectacle, que tindrà lloc el dia 12 d’octubre a les 20.30 h al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, basa la seva escenografia en obres de Picasso. Se celebra amb motiu de la festa nacional d’Espanya i s’emmarca en la commemoració del 50è aniversari de la mort de l’artista i del semestre de la presidència espanyola del Consell de la Unió Europea.

Picasso en Danza recrea l’univers femení de Picasso i ret un homenatge al pintor malagueny i a la influència que va tenir en els moviments avantguardistes europeus. L’escenografia proposa un recorregut per l’obra de l’artista vinculat a l’ancestral i simbòlic, amb una mirada especial a la seva etapa creativa fora de les fronteres espanyoles.

El moviment i l’espai sonor creen una atmosfera atemporal en un univers on conviuen la tradició amb formes musicals i moviments contemporanis i la dansa d’autor des del folklore fins al flamenc, en un relat precís i harmoniós.

Amb coreografies de Manuel Segovia (Premi Nacional de Dansa a la Creació), l’espectacle, interpretat per quatre ballarins, articula un collage de ritmes i melodies que traslladen l’espectador a un lloc atemporal i màgic.

L’entrada és gratuïta, però es prega confirmació prèvia al correu electrònic emb.andorra@maec.es.

Escrit per
Autor post
Creand