Tallers preventius sobre salut i sortides culturals, a l’agenda dels usuaris de L’espai aquest mes d’octubre - Creand
Vés al contingut

Tallers preventius sobre salut i sortides culturals, a l’agenda dels usuaris de L’espai aquest mes d’octubre

Creand Fundació continua la formació a L’espai, el centre social d’activitats i formació per a persones més grans de 60 anys. Aquest mes d’octubre la Fundació ha programat dos tallers preventius sobre salut que s’oferiran tant de manera presencial com online.

La primera de les formacions té com a eix central l’alimentació i tractarà sobre com fer patés vegetals. Serà un taller per aprendre a elaborar aquests preparats nutritius i fàcils de fer per tal de contribuir a una alimentació saludable i sostenible. L’activitat tindrà lloc el dilluns 16, a les 16 h.

El segon dels tallers porta com a títol ‘La solitud en la vellesa’ i pretén abordar l’impacte que la solitud, que va molt més enllà de sentir-se sol o sola, té en la percepció de la vida de les persones grans, en les seves relacions, la seva autoestima i la seva qualitat de vida. Pot esdevenir un risc d’aïllament social que actua de manera invisible i que, per tant, és de difícil detecció. Es donaran recursos i eines per fer-hi front. Aquest serà el dilluns 23, a les 16 h.

Complementa l’oferta d’activitats que es duen a terme a L’espai dues sortides culturals al Museu Carmen Thyssen Andorra. Es tracta de dos tallers creatius amb motiu de l’exposició temporal «KRHÔMA. L’univers emocional dels colors»: l’expressionisme de Kandinski, el 10 d’octubre, a les 11 h; i la màgia dels colors complementaris, el 17 d’octubre, a les 16 h.

La Fundació ofereix periòdicament un ampli ventall d’activitats en el marc del programa ‘Envelliment saludable’ que complementa amb diverses propostes a través de la plataforma de formació virtual de L’espai. En aquest enllaç es pot consultar la programació complerta, tant presencial com online.

Les places a les activitats presencials són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció. Aquestes iniciatives tenen lloc a L’espai, el centre social d’activitats i formació de Creand Fundació, situat a Escaldes-Engordany (c/ Josep Viladomat, 17, 1r).

Programa d’activitats per a les persones més grans de 60 anys Creand Fundació organitza aquestes activitats amb l’objectiu de posar a disposició de les persones més grans de 60 anys eines que els permetin assolir més benestar. La finalitat última és que no quedin aïllades de la realitat social que els envolta i puguin gaudir dels beneficis de les noves tecnologies, així com dels nous coneixements que van sorgint en àmbits com la salut, l’economia, la història i la cultura, entre d’altres.

L'espai
Escrit per
Autor post
Creand