RTVA estrena una nova temporada d’Andorra en Blanc, amb el suport de Creand Crèdit Andorrà - Creand
Vés al contingut

RTVA estrena una nova temporada d’Andorra en Blanc, amb el suport de Creand Crèdit Andorrà

L’únic programa del país dedicat a l’esport de neu, Andorra en blanc, estrena una nova temporada fent el salt de la ràdio a la televisió. Així, a partir d’aquest divendres 15 de desembre, l’espai, dirigit per Cesc Sanjuan, s’emetrà cada divendres després de L’Informatiu vespre d’ATV. El programa, que també es podrà recuperar a andorradusio.ad, compta aquesta temporada amb el suport de Creand, Grandvalira Resorts i la FAE.

En una roda de premsa celebrada aquest matí a l’Edifici Creand, els responsables del programa -la directora adjunta d’RTVA, Gemma Rial, i el director de l’espai, Cesc Sanjuan- han presentat tots els detalls de la nova temporada d’aquest veterà programa sobre els esports de neu de la ràdio i televisió pública. També hi han assistit la responsable de comunicació corporativa de Creand Crèdit Andorrà, Pepa Gallego, el director de màrqueting de Grandvalira Resorts, David Ledesma, i el gerent de la FAE, Carles Visa.

Gràcies al patrocini de Creand, aquesta nova versió televisiva del programa disposarà de les millors imatges per il·lustrar les grans fites que assoleixin els esquiadors i esquiadores andorrans a les diverses competicions de la Copa del Món.


Més enllà del circuit internacional, i gràcies al suport de Grandvalira Resorts, el programa tindrà accés a un gran banc d’imatges per mostrar l’actualitat sobre els esports de neu al país a través de reportatges sobre el terreny.


Completaran el programa altres espais, com ara una agenda nacional i internacional, un test setmanal a persones relacionades amb la neu, un espai per mostrar equipament esportiu innovador i una secció del temps en clau de neu amb el meteoròleg Josep Tomàs.

Aquesta temporada, Andorra en Blanc també col·laborarà amb l’OSA (Outdoor Sports Academy) a través d’un espai en el qual els membres d’aquesta acadèmia visitaran el plató del programa per explicar sortides d’esquí de muntanya que hagin dut a terme.

El país viu un moment històric pel que fa a l’esquí. Ja fa més d’una dècada que destaca a nivell organitzatiu i ara, també, en el vessant esportiu. RTVA, gràcies a l’estreta col·laboració amb Creand, Grandvalira Resorts i la FAE, vol deixar constància setmana rere setmana del bon moment esportiu a través d’aquest programa que ara s’incorpora a la graella d’Andorra Televisió.


Andorra en Blanc s’emet cada divendres a les 21.15h per ATV i es pot seguir en directe o
visionar sota demanda a andorradifusio.ad.

Escrit per
Autor post
Creand