La piragüista Mònica Doria tanca la seva millor temporada i posa el punt de mira als Jocs Olímpics de París 2024 - Creand
Vés al contingut

La piragüista Mònica Doria tanca la seva millor temporada i posa el punt de mira als Jocs Olímpics de París 2024

La palista valora positivament el suport rebut per Creand Crèdit Andorrà per continuar una trajectòria esportiva plena de grans fites

“Estem al màxim nivell mundial en canoa i caiac”, ha remarcat Doria

La piragüista Mònica Doria ha fet balanç de la temporada mostrant satisfacció per les fites aconseguides que ha demostrat amb alt nivell. Ho ha fet aquest matí a la seu de Creand Crèdit Andorrà, patrocinador de la palista, junt amb el seu entrenador Cristian Tobio i acompanyats pel director de l’Àrea de Negoci Bancari Andorra de l’entitat, Martí Alfonso.

El director de l’Àrea de Negoci Bancari Andorra de Creand Crèdit Andorrà, Martí Alfonso, ha remarcat que l’aposta que fa Creand per esportistes d’alt nivell en l’àmbit individual com és el cas de Doria “ens permet donar suport a les carreres professionals amb gran projecció internacional com la d’ella, perquè puguin assolir les grans fites que situen el nom d’Andorra arreu del món”. Mònica Doria, per la seva banda, ha agraït i ha valorat positivament aquest suport “perquè em permet finançar la temporada vinent i seguir entrenant per aconseguir les grans fites que em marco de cara a París 2024”.

La piragüista ha remarcat que “l’objectiu principal de la temporada 2023 era la classificació olímpica per a París 2024 i que s’ha assolit amb bona nota”. Doria va aconseguir la sisena posició en canoa i una tretzena en caiac en la competició més important, que era el Campionat del Món a Londres. “La segona competició més important per nosaltres han estat els Jocs Europeus a Cracòvia, en què es va rendir a un molt bon nivell, assolint la final en canoa i gairebé una medalla d’or, i a les portes en caiac, amb una onzena posició”, ha explicat el seu entrenador, Cristian Tobio.

Doria i Tobio s’han mostrat satisfets amb la participació en totes les Copes del Món, en què s’han assolit quatre finals en caiac i dues en canoa, amb una segona posició a Praga i una tercera posició amb caiac cross a Augsburg. “Amb aquests resultats tanquem la millor temporada fins ara, tant en l’àmbit de resultats com de consistència competint. S’ha demostrat competició rere competició que estem al màxim nivell mundial en ambdues categories, i aquest any hem pogut veure molta més regularitat”, ha destacat Doria.

La piragüista ha finalitzat la seva intervenció destacant que seguirà entrenant amb la mateixa dedicació i esforç “perquè no ens conformem amb estar al top 10,i per això a partir d’aquí continuarem treballant per estar encara més ben preparada de cara als Jocs de París 2024”.

Mònica Doria
Escrit per
Autor post
Creand