El reconegut quartet de guitarres 40 Fingers actua a l’Auditori Nacional d’Andorra aquest divendres - Creand
Vés al contingut

El reconegut quartet de guitarres 40 Fingers actua a l’Auditori Nacional d’Andorra aquest divendres

És un concert organitzat pel Comú d’Ordino i Creand Fundació

El grup reinterpreta famoses peces del pop i del rock, clàssics de la música moderna i populars bandes sonores, arranjades per a quatre guitarres

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és pixel.jpg

El Comú d’Ordino i Creand Fundació organitzen aquest divendres 20 d’octubre un concert del reconegut quartet de guitarres 40 Fingers. El grup ofereix reinterpretacions de famoses peces musicals de rock, pop i bandes sonores de cinema i sèries de televisió.

Foto: Simone di Luca

El grup, d’origen italià i aplaudit a escala internacional, està format per quatre guitarristes, Matteo Brenci, Emanuele Grafitti, Enrico Maria Milanesi i Andrea Vittori, que ofereixen en els seus concerts un ampli repertori de peces originals i covers de clàssics populars de la música moderna arranjats per a quatre guitarres. Els músics reinterpreten peces de diferents estils, que van des del rock i el jazz, fins a la música llatina i famoses bandes sonores. Cada músic té una destacada història musical al darrere i una trajectòria diferent. Junts, exploren nous sons amb la tècnica del fingerpicking, combinada amb el seu estil únic que atrapa el públic.

En el seu ampli repertori hi ha peces de The Beatles, The Police, Dire Straits, Queen i Eric Clapton, entre altres coneguts grups de pop i rock, que combinen amb composicions clàssiques d’autors com Astor Piazzolla, Vivaldi o Beethoven. La passió que comparteixen pel cinema i les bandes sonores els ha portat també a reinterpretar versions de famoses partitures de pel·lícules, entre les quals es troben dos temes de John Williams per a Star Wars, i també Harry Potter, un medley de Disney i Game of Thrones.

El concert tindrà lloc a l’Auditori Nacional d’Andorra, el 20 d’octubre a les 21 h. Les entrades del concert es poden adquirir al web https://festivalsordino.4tickets.es/ i a l’Oficina de Turisme d’Ordino. El preu de les entrades és de 30 euros, a la venda anticipada, i de 35 euros, el dia del concert.

Més informació de 40 Fingers:

Web: https://40fingersguitarquartet.com/

YouTube: https://www.youtube.com/@40Fingers

Associació Festivals d’Ordino

El Comú d’Ordino i Creand Fundació organitzen aquest concert a través de l’Associació Festivals d’Ordino, que té l’objectiu de difondre i dinamitzar la cultura a Andorra amb concerts de qualitat i que puguin generar un ampli interès entre el públic.