El Govern d’Andorra i Creand Fundació continuen el projecte educatiu 2023 - Creand
Vés al contingut

El Govern d’Andorra i Creand Fundació continuen el projecte educatiu 2023

El 14 d’octubre tindrà lloc el segon espectacle, que amb el títol de Tararí, anirà a càrrec de la Cia ComSona?

Les entrades es posen a la venda avui a www.onca.ad

El Govern d’Andorra i Creand Fundació, patrons de la Fundació ONCA, continuen el projecte educatiu 2023 que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família.

El segon espectacle familiar serà el dissabte 14 d’octubre amb la Cia ComSona? i l’espectacle Tararí i tindrà lloc al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. La companyia durà a terme dos passis, a les 10.30 i a les 11.30 hores. L’espectacle està recomanat a infants de 3 a 8 anys i té una durada de 45 minuts. Les entrades es posen a la venda a partir d’avui a través del web www.onca.ad, per un preu de 12 euros per unitat familiar d’un màxim de 4 persones.

Tararí és un espectacle musical de mitjà format amb tres intèrprets en escena, pensat i dissenyat per interessar a infants entre els 3 i els 8 anys, així com els seus familiars. La música actua en tot moment com a eix vertebrador de l’espectacle. Segons Elena Pereta, membre de la companyia, “A l’escena trobem tres personatges que emprenen un camí i un viatge junts on cada acció o gag precedeix un tema musical diferent. Tota la música és interpretada en rigorós directe amb una gran part d’acting i de llenguatge clown per part dels tres intèrprets”. Oriol Aguilar (guitarra elèctrica, guitarra acústica, banjolele i veu), Marçal Ayats (violoncel, baix elèctric i veu) i la mateixa Elena Pereta (veu i washboard) son els protagonistes de la proposta familiar sota la direcció d’escena, vestuari i ambientació, de Pablo Paz.

Tots els espectacles de la Cia ComSona? han desfilat pel programa de concerts familiars de la Fundació ONCA, començant per A cau d’orella, Kaixes, Cromàtic i Ba Ba Bach, aconseguint un gran èxit de públic. Les seves propostes musicals son un exemple de com fer gaudir de la música clàssica als més petits de casa amb actuacions on la música en directe és excel·lent així com la interpretació artística dels components.

La Fundació ONCA compta amb la col·laboració del Comú d’Escaldes- Engordany.

CONCERT FAMILIAR
Dissabte 14 d’octubre de 2023, a les 10.30 i a les 11.30 hores

Venda d’entrades a partir 02/10/23 a www.onca.ad

«Tararí» Cia ComSona?
Concert familiar adreçat a infants de 3 a 8 anys
Prat del Roure d’Escaldes-Engordany

Direcció d’escena, vestuari i ambientació: Pablo Paz
Direcció musical: Oriol Aguilar
Intèrprets:
Marçal Ayats: violoncel, baix elèctric i veu
Elena Pereta: veu i washboard
Oriol Aguilar: guitarra elèctrica, guitarra acústica, banjolele i veu

Disseny de llums: Pablo Paz
Disseny de so: Sergi Felipe
Fotografia: Juliana Dos Santos
Producció: Cia ComSona?

Fundació ONCA
Creand Fundació
Projecte educatiu