Crèdit Andorrà presenta Scale Lab Andorra, el primer programa d'Andorra de suport al creixement de 'start-ups' - Creand
Vés al contingut

Crèdit Andorrà presenta Scale Lab Andorra, el primer programa d'Andorra de suport al creixement de 'start-ups'

• Scale Lab Andorra és un programa d’hiperacceleració empresarial adreçat a start-ups.

• En aquesta primera edició s’han avaluat més de 300 projectes, dels quals se’n seleccionaran entre 5 i 7.

Crèdit Andorrà presenta Scale Lab Andorra, un programa d’hiperacceleració empresarial adreçat a projectes emprenedors en fase de creixement. Aquesta iniciativa, promoguda pel Banc, combina finançament i accions d’assessorament per facilitar la consolidació i/o l’expansió de les empreses seleccionades.

Scale Lab Andorra ofereix fins a 500.000 euros per projecte i l’opció de participar en rondes de finançament posteriors. El programa també simplifica la possible arribada de les empreses a Andorra a través de suport professional i de serveis personals perquè aprofitin els avantatges diferencials que ofereix el país.

Aquesta iniciativa s’adreça a empreses innovadores (start-ups) o de base tecnològica en sectors estratègics per a Andorra, com ara salut i benestar, sostenibilitat, mobilitat, serveis financers o oci i esports, entre d’altres, amb un model de negoci validat i escalable.

Crèdit Andorrà ofereix als seus clients la possibilitat d’invertir en un producte financer vinculat a empreses amb un elevat potencial de creixement que els permet accedir a propostes innovadores qualificades i participar en les accions de seguiment.

A través de Scale Lab Andorra també es vol facilitar la realització de proves de concepte i la implementació de noves solucions al territori a fi de posicionar Andorra com un entorn adequat per al desenvolupament de projectes emprenedors amb projecció internacional.

En aquest primer any de programa s’han avaluat més de 300 empreses. Un equip de treball format per experts en emprenedoria i innovació s’ha encarregat de prioritzar i presentar 15 projectes al comitè assessor perquè seleccioni les 5-7 primeres empreses que rebran finançament i suport durant el segon semestre de l’any.

Joan R. Mas, director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital Clients de Crèdit Andorrà ha destacat que “som pioners en projectes tecnològics i, amb Scale Lab Andorra, fem un pas més per impulsar el desenvolupament d’un ecosistema innovador a Andorra. El nostre objectiu és fomentar el talent i donar suport a les empreses en fase de creixement, alhora que generem un valor afegit tant per als nostres clients, com a nivell econòmic i social per al país.”