Crèdit Andorrà, nou patrocinador del Museu Carmen Thyssen Andorra - Creand
Vés al contingut

Crèdit Andorrà, nou patrocinador del Museu Carmen Thyssen Andorra

Crèdit Andorrà i la Fundació Museand han signat un conveni de col·laboració pel qual el Banc és patrocinador del Museu Carmen Thyssen Andorra. Amb aquesta col·laboració volem continuar promocionant la cultura i fomentant la difusió artística.

El Museu Carmen Thyssen Andorra és un agent cultural actiu del país que té la capacitat d’atreure un públic molt divers, tant visitants nacionals com turistes, i que aposta per col·laborar amb altres entitats nacionals per sumar esforços en pro de la cultura.

Gràcies a aquest conveni, els clients del Banc podran accedir al Museu pagant el preu de l’entrada reduïda, de cinc euros. Aquest avantatge es podrà començar a gaudir a partir de la nova exposició que s’inaugurarà al febrer. 

Aquest acord es va donar a conèixer en el marc de la roda de premsa de clausura i valoració de l’exposició «Talents amb denominació d’origen. De Rigalt a Puigdengolas», la mostra centrada en el diàleg artístic entre la Col·lecció d’Art de Crèdit Andorrà i la Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza, que va tancar portes el 9 de gener de 2022 amb un bon balanç de xifres de públic.

Aquesta era la primera vegada que un volum important de la Col·lecció d’Art de Crèdit Andorrà es mostrava a Andorra en un espai obert al públic.

Algunes xifres:

L’exposició es va inaugurar l’11 de febrer de 2021

La mostra estava formada per 28 obres:

            23 de la Col·lecció d’Art de Crèdit Andorrà

            5 de la Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza

10.129 visitants

            5.479 han estat residents d’Andorra

            23% públic català

            16% públic de la resta de l’Estat espanyol

            4% públic de França

8% públic jove

42 propostes d’activitats al voltant de l’exposició

Andorra
Cultura