Crèdit Andorrà, nou patrocinador de l'Esquí Club Encamp-Pas de la Casa - Creand
Vés al contingut

Crèdit Andorrà, nou patrocinador de l'Esquí Club Encamp-Pas de la Casa

  • Les dues entitats han signat un conveni de patrocini per a les quatre properes temporades (2022-2026)

Crèdit Andorrà dona un pas més en el suport a l’esquí del país i ha signat un nou conveni de patrocini amb l’Esquí Club Encamp-Pas de la Casa (ECEP). N’esdevé el patrocinador privat principal per a les quatre properes temporades, fins al període 2025-2026.

Martí Alfonso, director de l’àrea de Negoci Bancari Andorra de Crèdit Andorrà, ha valorat que “aquest acord té l’objectiu de contribuir a promocionar la pràctica de l’esquí i els esports de neu entre els nens i els més joves, de fomentar l’aprenentatge i l’esforç, una meta compartida amb l’ECEP”. I ha afegit que “el sector de l’esquí és estratègic per a Andorra i ajudar a fomentar-lo des de la base és un compromís que tenim com a banc de país”.

Per la seva banda, Robert Alañà, president de l’ECEP, ha explicat que “estem molt satisfets que Crèdit Andorrà doni suport a la nostra modalitat d’esquí club. Malgrat no estem en el món de la competició, donem una alternativa a tota la canalla que no volen competir, però que sí busquen gaudir de l’esquí”.

L’Esquí Club Encamp-Pas de la Casa, constituït el 2011, té actualment un centenar de nens i nenes que desenvolupen activitats relacionades amb el món de la neu, l’esquí i el coneixement de la muntanya. En paral·lel, aprenen els valors que es deriven de la pràctica d’aquests esports. Quan arriben als setze anys, se’ls forma per accedir a l’EFPEM i poder fer la formació de monitor.

Aquest acord se suma als que el banc ja té subscrits amb altres esquí clubs i consolida encara més el compromís amb el foment d’aquest esport, ja sigui des del vessant formatiu com de l’alta competició. Crèdit Andorrà té acords de patrocini amb els dominis esquiables del país, promou la pràctica de l’esquí alpí de competició, i col·labora amb diferents entitats socials i esdeveniments esportius.

Neu
Talent