Crèdit Andorrà i Grandvalira renoven el conveni de patrocini fins al 2027 - Creand
Vés al contingut

Crèdit Andorrà i Grandvalira renoven el conveni de patrocini fins al 2027

Crèdit Andorrà ha renovat el conveni de promoció i patrocini amb Grandvalira per ser el patrocinador en exclusiva en l’àmbit bancari i assegurador dels sectors de Soldeu – El Tarter – Canillo. L’acord és vigent per a un període de cinc temporades, que comprenen des del 2022 fins al 2027.

La directora de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Nous Canals de Crèdit Andorrà, Núria Roca, i el director general de Grandvalira Resorts, Juan Ramon Moreno, han signat aquest matí aquest acord estratègic per promoure el sector de l’esquí, un dels principals motors econòmics i vector de desenvolupament social d’Andorra. Fruit d’aquest acord, que respon al compromís del banc amb la neu, es desenvoluparan accions que reportin un avantatge als clients de l’entitat i als usuaris del domini esquiable, tant a les temporades d’hivern com d’estiu.

Gràcies a aquesta col·laboració, els clients de Crèdit Andorrà es poden beneficiar d’un 10% de descompte en els forfets de dia a partir del segon dia consecutiu, quan realitzin el pagament amb una targeta de Crèdit Andorrà. D’altra banda, el conveni també contempla la possibilitat que ambdues entitats col·laborin conjuntament en el desenvolupament de sinergies de promoció i comunicació a Grandvalira.

Crèdit Andorrà té subscrit aquest conveni de patrocini des del 1993.

El banc dona suport al sector de l’esquí, pilar econòmic del país, des de diferents vessants: amb la participació en l’accionariat de SETAP 365, societat que gestiona els sectors de Grandvalira de Soldeu-El Tarter i l’estació de Pal-Arinsal, amb el patrocini dels diferents camps de neu, i amb el recolzament a l’alta competició i a l’esport de base.

Andorra
Neu