Crèdit Andorrà i el Soldeu Esquí Club signen un acord de col·laboració - Creand
Vés al contingut

Crèdit Andorrà i el Soldeu Esquí Club signen un acord de col·laboració

Crèdit Andorrà ha signat un acord de col·laboració amb el Soldeu Esquí Club (SEC) pel qual passa a ser el patrocinador privat principal de l’agrupació d’esquí. L’acte de signatura d’aquest conveni ha anat a càrrec de Xavier Sarasa, president del Soldeu Esquí Club, i Joan R. Mas, director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Nous Canals de Crèdit Andorrà.

Aquest acord consolida encara més el compromís de Crèdit Andorrà amb el foment de l’esport base. El Banc comparteix amb el Soldeu Esquí Club la voluntat de promocionar la pràctica de l’esquí i el sector de la neu, motor de la vida social i econòmica del país.

El patrocini contribuirà a la tasca que fa el SEC per incentivar l’esquí i els esports de muntanya entre els més joves d’una manera lúdica i educativa, que fomenti l’aprenentatge, l’esforç i l’equilibri entre l’esport i la competició en totes les seves facetes. El Soldeu Esquí Club compta actualment amb uns 400 socis, dels quals uns 140 nens i nenes estan inscrits per a la temporada 2021-2022 i 4 són corredors de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE). El Club organitza esdeveniments com els campionats nacionals GS U14-16 i el Trofeu Marmota, entre altres.

Crèdit Andorrà dona suport des de diverses vessants al sector de la neu. Té acords de patrocini amb els dominis esquiables dels país, promou la pràctica de l’esquí alpí de competició, i patrocina anualment diferents entitats socials i esdeveniments esportius orientats a fomentar la pràctica de l’esport i els valors que se’n deriven entre els infants i els joves.

Neu