Creand Wealth Management formalitza la compra del negoci d’assessorament a alts patrimonis i Family Office de GBS Finance - Creand
Vés al contingut

Creand Wealth Management formalitza la compra del negoci d’assessorament a alts patrimonis i Family Office de GBS Finance

• Les dues entitats han signat l’operació després d’haver obtingut l’aprovació dels organismes reguladors. 

• Un cop culminada l’operació, Creand Wealth Management integrarà progressivament en la seva estructura GBS Finanzas Investcapital A.V., l’agència de valors especialitzada en assessorament a alts patrimonis i Family Office. 

• Creand Wealth Management, que té com a accionista majoritari el Grup Crèdit Andorrà, potenciarà el seu model basat en l’assessorament patrimonial global i transparent, que aposta per l’arquitectura oberta i totalment centrat en el client.


Creand Wealth Management (Banco Alcalá, S.A.), entitat de banca privada del Grup Crèdit Andorrà, ha formalitzat la compra de GBS Finanzas Investcapital A.V., l’agència de valors de GBS Finance especialitzada en assessorament a clientes d’alts patrimonis i Family Office, després d’haver obtingut l’aprovació dels organismes reguladors corresponents.  

Un cop culminada l’operació, Creand Wealth Management integrarà progressivament el negoci de GBS Finanzas Investcapital A.V. en una nova àrea de Family Office que crearà el banc, amb l’objectiu de continuar donant un servei integral als clients, proper i alineat amb les seves necessitats i els seus interessos. L’equip d’aquesta nova àrea estarà liderat per Santiago Hagerman, soci fundador i conseller delegat de GBS Finanzas Investcapital A.V., amb gairebé tres dècades d’experiència en l’àmbit de la banca privada i la gestió d’actius.

Creand Wealth Management té una filosofia i uns valors molt similars als de GBS Finanzas Investcapital A.V., pionera a Espanya a oferir un model de negoci basat en l’assessorament patrimonial transparent i global, totalment centrat en el client, i amb una arquitectura oberta i independent.

Aquesta operació s’emmarca en l’estratègia del Grup Crèdit Andorrà de consolidació i creixement orgànic i inorgànic a Espanya, i de creació d’aliances estratègiques amb entitats de referència per ampliar l’oferta de valor al client.

Xavier Cornella, conseller executiu i director general del Grup Crèdit Andorrà, ha explicat que «el pla estratègic del Grup se centra a fer créixer el negoci a Espanya i a la resta de places on som presents, focalitzant-nos a obtenir acords amb entitats de referència que ens ajudin a continuar consolidant el nostre model de banca privada i gestió d’actius i prioritzant l’oferta del millor servei als nostres clients». 

Diego Fernández de Henestrosa Argüelles, president de Creand Wealth Management (Banco Alcalá, S.A.), i Marcos Ojeda, conseller director general, han explicat que «el model d’assessorament personalitzat i arquitectura oberta de GBS Finanzas Investcapital A.V. encaixa perfectament amb el nostre, la qual cosa ens permetrà continuar oferint una orientació de servei totalment centrada en el client i en satisfer les seves necessitats particulars».

Per la seva banda, Juan Antonio Samaranch, president de GBS Finanzas Investcapital A.V., i Santiago Hagerman, conseller delegat, han destacat que «l’operació ens permetrà obtenir unes economies d’escala més grans i donar un millor servei als nostres clients, en un sector que actualment està immers en un procés creixent de consolidació».

Després del creixement orgànic experimentat el 2021 i amb la integració de GBS Finanzas Investcapital A.V., Creand Wealth Management compta amb un volum sota gestió d’uns 3.200 milions d’euros. Aquesta xifra permet a l’entitat, que té centres a Madrid, Barcelona i València, consolidar-se com un dels principals actors en l’àmbit de la banca privada i la gestió de patrimonis a Espanya, amb un model de negoci consolidat i una solvència i una liquiditat elevades.


Espanya
Banca privada i wealth management