Creand Wealth Management, entitat del Grup Crèdit Andorrà, reforça el seu projecte de banca privada a Espanya amb l’entrada d’un nou soci estratègic a l’accionariat - Creand
Vés al contingut

Creand Wealth Management, entitat del Grup Crèdit Andorrà, reforça el seu projecte de banca privada a Espanya amb l’entrada d’un nou soci estratègic a l’accionariat

Creand Wealth Management (Banco Alcalá, S. A.), entitat especialitzada en banca privada del Grup Crèdit Andorrà, ha acordat dur a terme una ampliació de capital, donant entrada al seu accionariat a l’empresa Torre Rioja Madrid SOCIMI, S. A., que, mitjançant una aportació total de 6,12 milions d’euros, ha adquirit una participació del 9% del seu capital social. El nou accionista, inversor amb un ampli reconeixement i prestigi, se suma al projecte de banca privada aportant la seva experiència i trajectòria al mercat espanyol. Crèdit Andorrà continuarà ostentant la majoria accionarial, amb el 81,9% del capital social.

Xavier Cornella, conseller executiu i director general de Crèdit Andorrà, ha explicat que “l’operació s’emmarca en l’estratègia per als pròxims anys ja comunicada a tot el Grup, basada en la consolidació i el creixement del negoci en les diferents places on operem, i el desenvolupament d’aliances estratègiques per ampliar l’oferta de valor i la rendibilitat en totes les àrees”. Tot això, amb un posicionament centrat en l’especialització en productes, la capacitat de servei al client i la vocació de ser pioners, tant en oferta de productes com en tecnologia.

Per la seva part, Marcos Ojeda, conseller director general a Espanya de Creand Wealth Management (Banco Alcalá. S.A.), ha manifestat que “aquesta operació enforteix la posició de Creand Wealth Management a Espanya, amb l’objectiu de consolidar el creixement orgànic i inorgànic de l’entitat en l’àmbit de la banca privada i la gestió de patrimoni, per a ser una de les firmes de referència en Banca Privada dins del mercat espanyol”.

Creand Wealth Management a Espanya disposa d’un model de negoci amb una elevada solvència i liquiditat, reforçat pel creixement del patrimoni sota gestió d’un 11% registrat a tancament del 2020. L’entitat ofereix serveis de gestió, assessorament financer global i planificació patrimonial per a clients privats i institucionals, amb un ferm compromís pel tracte personalitzat, l’experiència d’un equip d’inversors consolidat, un model d’arquitectura obert, i amb els avantatges i sinergies d’estar sota un paraigües d’un grup internacional.

Amb oficina a Madrid, Barcelona i València, Creand Wealth Management compta actualment amb 2.260 milions d’euros en actius sota gestió. 

Recentment, el Grup Crèdit Andorrà va unificar la seva marca a escala internacional sota la nova denominació Creand, amb l’objectiu de maximitzar les sinergies del grup i reforçar la presència a les diferents places financers en les quals opera (Andorra, Espanya, Luxemburg i EUA.), amb una clara voluntat d’ampliar i focalitzar el creixement com un dels pilars de l’estratègia futura del grup.

Espanya
Banca privada i wealth management