Creand Fundació ofereix una conferència sobre com envellir en positiu - Creand
Vés al contingut

Creand Fundació ofereix una conferència sobre com envellir en positiu

La sessió anirà a càrrec de Pilar Escuder, doctora en gerontologia i coordinadora de la Universitat per a Majors de la Universitat Jaume I

Creand Fundació organitza una conferència que porta per títol ‘Com envellir positivament al s. XXI’, a càrrec de Pilar Escuder, doctora en gerontologia i coordinadora de la Universitat per a Majors de la Universitat Jaume I.

La ponent oferirà una reflexió sobre el procés d’envelliment des d’una òptica positiva. Escuder explica que viure requereix il·lusió, passió per seguir aprenent, per voler incorporar a la nostra vida noves experiències i nous amics. Per fer-ho s’ha de trobar la manera de compaginar-ho amb les dificultats, els reptes d’una societat que canvia contínuament, amb un cos al qual li passen els anys, i amb les diverses transformacions familiars, personals i laborals amb les quals es pot trobar una persona.

La sessió pretén donar idees per fer front al repte que suposa envellir i com s’hi pot donar resposta en positiu.

Pilar Escuder és llicenciada en Humanitats per la Universitat Jaume I, màster en Gerontologia Social aplicada per la Universitat de Barcelona. Compta amb el curs d’Adaptació Pedagògica per la Universitat Jaume I i amb el màster oficial de Societat de la Informació i el Coneixement per la Universitat Oberta de Catalunya. És doctora per la Universitat Jaume I amb la tesi ‘Educació per a la inclusió digital en persones grans’.

Des del 2001 treballa a la Universitat Jaume I amb funcions de coordinació de la Universitat per a Majors. Addicionalment, des del 2005 forma part de l’equip investigador de diversos projectes europeus en l’àmbit de l’educació d’adults i la tecnologia, en aspectes com la pedagogia, les eines educatives, l’avaluació o la qualitat de vida. I és coordinadora de diversos projectes del programa d’aprenentatge permanent i Erasmus+.

La conferència tindrà lloc el dia 29 d’abril, a les 18.30 h, a l’edifici Creand. La inscripció és obligatòria a través del telèfon 88 88 88.

Programa ‘Envelliment saludable’ de Creand Fundació

La iniciativa s’emmarca en el programa ‘Envelliment saludable’ de Creand Fundació, una línia de treball que busca participar activament en l’aportació d’eines i mitjans per incidir positivament en la consecució del benestar dels ciutadans. Amb la ferma voluntat de donar suport a les persones, des de Creand Fundació s’impulsen diferents programes que cobreixen expectatives com la formació i l’aprofundiment en aspectes de la vida quotidiana, el conreu de la cultura i la inserció de diferents col·lectius en la nostra societat.

Escrit per
Autor post
Creand