Creand Fundació inicia un nou curs del programa de formació universitària del Campus de l'Experiència amb una seixantena d’inscrits - Creand
Vés al contingut

Creand Fundació inicia un nou curs del programa de formació universitària del Campus de l'Experiència amb una seixantena d’inscrits

  • La iniciativa, desenvolupada conjuntament amb la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), va dirigida a persones més grans de 50 anys.

Creand Fundació dona el tret de sortida a un nou curs del programa de formació universitària del Campus de l’Experiència a càrrec de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) amb una seixantena d’inscrits. Es tracta del segon curs d’aquest postgrau adreçat a persones més grans de 50 anys.

La formació té una durada de tres anys i no requereix de cap títol previ. En aquesta edició s’hi tractaran temàtiques relacionades amb diferents àmbits del coneixement, amb matèries com història de la música, l’art gòtic de l’entorn d’Andorra, geografia del món avui, l’art als segles XVIII i XIX, la cultura clàssica, les llengües d’Europa, història d’Andorra o ciència per a no científics, entre altres.

Els alumnes inscrits en aquest programa que assoleixin els 30 crèdits ECTS rebran el títol de Diplomat en el Programa Sènior Universitari en Cultura, Ciència i Societat del Campus de l’Experiència de UIC Barcelona.

La formació té lloc un dia a la setmana (dimecres) i combina el format presencial, una setmana al mes, i el telemàtic, la resta de setmanes, amb una metodologia de treball dinàmica i participativa. A més de les assignatures de classe, hi ha sortides culturals i la presentació d’un treball de final de programa. L’avaluació dels coneixements adquirits es fa a través dels treballs i la participació, no hi ha exàmens.

En tots els casos, el curs es durà a terme a la 3a planta de l’edifici Creand. Les sessions no presencials es retransmetran en directe des de la sala d’actes d’aquesta mateixa seu social. Aquest segon curs comença avui, 11 d’octubre, i tindrà lloc fins al mes de juny del 2024.

El Campus de l’Experiència de UIC Barcelona és una nova manera de gaudir del saber, de compartir i d’actualitzar coneixements, de capacitar-se per poder continuar oferint valor afegit a la societat, i de mantenir-se actiu i millorar la qualitat de vida.

Campus de l'Experiència
Escrit per
Autor post
Creand