Creand Crèdit Andorrà ofereix una conferència sobre el nou escenari econòmic de la mà del professor de l’IESE Jordi Gual - Creand
Vés al contingut

Creand Crèdit Andorrà ofereix una conferència sobre el nou escenari econòmic de la mà del professor de l’IESE Jordi Gual

  • Tindrà lloc a l’edifici Creand el 10 d’octubre a les 19 h
  • És un acte promogut des de la Càtedra Creand d’Emprenedoria i Banca a l’IESE

Creand Crèdit Andorrà organitza la conferència titulada ‘Com fer front al nou escenari econòmic’, que anirà a càrrec de Jordi Gual, professor d’Economia a l’IESE Business School. La xerrada forma part del nou cicle Talks, des del qual es vol aproximar el coneixement d’experts de diferents àmbits de manera dinàmica i participativa.

Jordi Gual analitzarà durant la conferència els principals reptes econòmics actuals: la situació financera, les perspectives dels tipus d’interès i les expectatives de creixement econòmic. També explicarà com ha canviat el context global, amb l’antagonisme entre Occident i la Xina i el retorn del proteccionisme.

L’acte tindrà lloc el dimarts 10 d’octubre, a les 19 h. Es desenvoluparà en presencial a la sala d’actes de l’edifici Creand (Av. Meritxell, 80, d’Andorra la Vella). Les persones interessades s’hi han d’inscriure prèviament al telèfon 888 888. També es podrà seguir de manera online, a través d’aquest enllaç: https://bit.ly/45Tyz0K, que també es pot trobar a les xarxes socials de Creand.

Aquesta conferència forma part de les activitats que es promouen des de la Càtedra Creand d’Emprenedoria i Banca a l’IESE, que busca promoure la generació de valor des del coneixement a través de conferències divulgatives, la formació, la investigació i l’impuls de projectes emprenedors i que fomentin la nova economia.

Jordi Gual

Jordi Gual és professor ordinari d’Economia de l’IESE Business School. És doctor en Economia per la Universitat de Califòrnia (Berkeley) i investigador del Center for Economic Policy Research de Londres.

Actualment forma part de diferents consells d’administració i consells assessors d’importants empreses i institucions. Entre el 2016 i el 2021 va ser president de CaixaBank. Abans d’assumir aquest càrrec, era economista en cap i director executiu de Planificació Estratègica i Estudis de CaixaBank, i director general de Planificació i Desenvolupament Estratègic de CriteriaCaixa. Ha estat vicepresident del Cercle d’Economia, president de FEDEA, conseller econòmic en la Direcció General d’Afers Econòmics i Financers de la Comissió Europea a Brussel·les i professor visitant a la Universitat de Califòrnia, la Université Libre de Bruxelles i la Barcelona Graduate School of Economics.

Ha publicat àmpliament sobre temes bancaris, integració europea, regulació i política de competència. És col·laborador habitual de La Vanguardia i altres diaris. El 2019 li va ser atorgada la Insígnia d’Or de l’Institut Espanyol d’Analistes Financers, i el 1999 va ser guardonat amb el premi de recerca de l’European Investment Bank.

Càtedra IESE
CreandTalks
Escrit per
Autor post
Creand