Creand Crèdit Andorrà obre el segon cicle d’Educació Financera amb una conferència sobre els fons d’inversió - Creand
Vés al contingut

Creand Crèdit Andorrà obre el segon cicle d’Educació Financera amb una conferència sobre els fons d’inversió

Sheila Toledo, analista de Fons Externs de Creand Crèdit Andorrà, explicarà els criteris de selecció i els avantatges i els riscos de la varietat de tipus de fons, així com la diferència amb els ETF.

El primer dels col·loquis d’aquesta segona edició serà online i se celebrarà el dia 9 de novembre a les 19.00 hores.

Creand Crèdit Andorrà obre el segon cicle d’Educació Financera amb la conferència online ‘Tot el que necessites saber sobre els fons d’inversió’, a càrrec de Sheila Toledo, analista de Fons Externs de Creand Crèdit Andorrà. La conferència serà el dijous 9 de novembre, a les 19.00 hores.

El col·loqui, pensat en format dinàmic, estarà moderat per Robert Sanz, gestor de Carteres Flexibles i Renda Variable. Toledo explicarà les diferents tipologies de fons d’inversió, amb més o menys risc, i  exposarà quins criteris cal tenir a l’hora de seleccionar-ne uns o altres segons el perfil de cada persona. També n’analitzarà els avantatges i els riscos, i la diferència amb els ETF.

El cicle d’Educació Financera, que es va inaugurar al setembre de l’any passat, vol aproximar els principals conceptes financers al públic en general, amb l’objectiu d’acompanyar a clients i usuaris en la presa de decisions de productes i serveis bancaris i d’inversió.

“A Creand veiem l’Educació Financera com un valor afegit, perquè pensem que és important difondre coneixements financers. La informació és clau per prendre decisions, sobretot en moments on els mercats viuen canvis permanents”, ha explicat Jordi Playà, director de l’àrea de Banca Privada de Creand Crèdit Andorrà.

En la primera edició, experts de l’àrea d’Inversions de Creand van parlar en tres conferències sobre els conceptes bàsics per invertir amb èxit, les claus per invertir en borsa i com obtenir beneficis invertint en renda fixa.

Les inscripcions a la conferència ‘Tot el que necessites saber sobre els fons d’inversió’ les podeu fer aquí: https://bit.ly/46U4Mou. L’enllaç també es pot trobar a les xarxes socials de Creand.

Robert Sanz, gestor de Carteres Flexibles i Renda Variable, i Sheila Toledo, analista de Fons Externs.

Escrit per
Autor post
Creand