Com obtenir beneficis en renda fixa centra la tercera conferència d’educació financera de Crèdit Andorrà - Creand
Vés al contingut

Com obtenir beneficis en renda fixa centra la tercera conferència d’educació financera de Crèdit Andorrà

Aquest col·loqui tanca la primera edició d’aquest cicle formatiu que contempla noves edicions amb nous formats.

Crèdit Andorrà organitza la conferència ‘Com obtenir beneficis invertint en renda fixa’, a càrrec de Josep M. Pon, director de Renda Fixa i Actius Monetaris de Crèdit Andorrà Asset Management. La sessió tindrà lloc el dijous 16 de febrer, a les 17.30 h, en format online. La inscripció es pot fer a través de l’enllaç bit.ly/3Xgi3T6 que també es pot trobar a les xarxes socials de Crèdit Andorrà.

La renda fixa serà la temàtica que centrarà aquesta edició, com a continuació de la sessió anterior en la qual es van explicar els principis clau per millorar el rendiment de les inversions en renda variable. El ponent tractarà punts com les fonts de rendibilitat d’un bo, com afecten els conceptes de duració, ràting o el col·lateral en el preu i quins són els principals tipus de bons i de fons de renda fixa que hi ha al mercat.

El cicle va començar el setembre passat amb la primera conferència a càrrec d’Ignacio Fonseca, director de Gestió d’Actius de Crèdit Andorrà, qui va introduir els principis bàsics per invertir. Al novembre, David Macià, director d’Inversions i Estratègia de Mercats de Crèdit Andorrà Asset Management, va explicar les claus de l’èxit per a la inversió en borsa. Aquest proper dijous finalitza la primera edició del cicle parlant de la renda fixa amb Josep M. Pon.

La conferència online estarà moderada per Pilar Montel, directora de Banca Personal de Crèdit Andorrà, i els assistents podran formular les seves preguntes a través de la plataforma online.

Crèdit Andorrà continuarà amb una segona edició d’aquest cicle formatiu amb nous formats per tal de fer extensiu el coneixement financer i poder, així, acompanyar clients i usuaris en la presa de decisions relacionades amb les seves inversions.

‘Com obtenir beneficis invertint en renda fixa’

Dia: 16 de febrer de 2023

Hora: 17.30 h

Assistència online: Inscripcions: bit.ly/3Xgi3T6

Inversions
Conferència