Nits d’estiu als museus - Creand
Vés al contingut

Nits d’estiu als museus

La Fundació ONCA col·labora des del 2016 amb les Nits d’estiu als museus del Principat d’Andorra. Enguany s’organitzen quatre concerts en diferents indrets.

Toc clàssic de vent. Duet Ales al vent.


El duet Ales al vent, format per Efrem Roca (saxo) i Genís Gaya (fagot) oferirà un concert de música clàssica, entre altres estils, amb obres de Bach, Mozart, Dubois, Thielemans, Garner, Both i Deterling, que promet captivar el públic amb la seva interpretació virtuosa i emotiva. Les peces seleccionades van des del barroc fins al segle XXI i demostren la versatilitat i el potencial expressiu d’aquests instruments.Durada: 60’Dimecres 26 de juliol de 2023, a les 21 h, Cal Pal de la Cortinada (en cas de mal temps, església de la Cortinada).Divendres 4 d’agost de 2023, a les 19 h, Espai Columba.Colors & songs. Duo David Sanz & Roser Puigbò


David Sanz (guitarra) i Roser Puigbò (veu) presenten una selecció musical única escollida a partir dels colors foscos, el vermell, el taronja, el verd, el blau i la policromia que conformen l’exposició «Khrôma. L’univers emocional del color».

Un viatge musical que recupera cançons d’arreu, des dels sons més tradicionals de les havaneres fins a grans èxits del món del jazz o de la cançó popular, amb l’objectiu de rememorar els espais de música en directe i traslladar-nos a locals emblemàtics on, anys enrere, el més important era la passió que posaven els músics en l’actuació, a través de la veu i la guitarra.

Un format musical de caràcter més íntim, en què la proximitat potencia la comunicació i l’emoció dels artistes amb el públic.


Dijous 3 d’agost de 2023, a les 19 h, Museu Carmen Thyssen Andorra.Òpera entre cordes. Laura Coll & David Font


El duet format per la soprano Laura Coll i el guitarrista David Font ofereix un airejat passeig per les costes del Mediterrani a través de la cançó italiana, l’òpera, la cançó espanyola i la catalana. Òpera entre cordes sorgeix de l’amor per l’òpera i la passió per experimentar nous formats harmònics amb l’instrument que enamora la nostra oïda: la guitarra clàssica.


Durada: 60’Dissabte 9 de setembre de 2023, a les 19 h, Museu de l’Automòbil a Encamp.

ONCA
Nits d'estiu als museus
Escrit per
Autor post
Creand