L'espectacle familiar 'Tararí' de la Fundació ONCA exhaureix entrades - Creand
Vés al contingut

L'espectacle familiar 'Tararí' de la Fundació ONCA exhaureix entrades

El Govern d’Andorra i Creand Fundació, patrons de la Fundació ONCA, han ofert aquest dissabte, en el marc del projecte educatiu 2023 que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família, el segon dels espectacles familiars, Tararí de la Cia ComSona?. La proposta ha exhaurit les seves entrades a les dues funcions que s’han celebrat durant el matí. “Sempre és una bona notícia exhaurir les entrades i sempre ens passa quan venim a Andorra” ha celebrat la integrant de la companyia, Elena Pereta. “Això significa que a la gent li agrada allò que fas”, ha afegit.

L’espectacle, dirigit a infants d’entre dos i vuit anys, no explica cap història concreta sinó que juga amb l’imaginari dels més petits a través de quatre elements visuals que, juntament amb l’actuació dels tres personatges principals – interpretats per Marçal Ayats, Pereta i Oriol Aguilar- s’acaben convertint, també, en els protagonistes de diversos gags musicals. “Només utilitzem un globus inflat amb heli, una escala, una taula amb tres cadires i una bicicleta sense frens” comentava Pereta mentre afegia que “tot és possible quan jugues”.

Un dels elements importants de l’obra és la part musical. Cançons i actuacions que s’interpreten en rigorós directe. “Penso que és essencial que sigui així” assenyalava Pereta. “Vivim en un món on tot és enregistrat, enllaunat. Aquí és tot de veritat i penso que és un punt afegit veure tres personatges que, a part de córrer, parlar o caminar, estan tocant i cantant” assegurava l’actriu.

Fundació ONCA
Projecte educatiu