Les inversions d’impacte centren el debat el el 21è Fòrum de l'EFA - Creand
Vés al contingut

Les inversions d’impacte centren el debat el el 21è Fòrum de l'EFA

L’Empresa Familiar Andorrana (EFA) ha celebrat aquest divendres el seu 21è Fòrum que aquest any ha estat centrat en les inversions d’impacte com a opció per a les empreses familiars. Al llarg de la jornada s’ha incidit en la necessitat que les empreses incorporin cada vegada més inversions d’impacte i que certs valors com la sostenibilitat o l’impacte social siguin tingudes en compte.

La jornada ha començat amb la xerrada ‘Empreses que creixen amb ànima’ a càrrec del president i fundador de Unltd Spain Foundation, Àngel Bonet. Tot seguit Isabel Escudé, de la Fundació Anna Riera; Montserrat Cardelús, de Molines Patrimionis i Mercedes Mora, de Casa Vicens han parlat de les empreses familiars andorranes amb impacte social, especialment en l’àmbit cultural. Sota el títol ‘La inversió responsable’ el professor de finances a la Universitat Toulouse 1 Capitole Sébastien Pouget i el director de la divisió de clients institucionals i corporatius & ESG d’Amundi Asset Management Jean Jacqes Barbéris han reflexionat sobre els impactes de la inversió responsable. I la darrera taula rodona de la jornada ha estat protagonitzada pel CEO de Velatia, Javier Ormazabal, i el conseller delegat d’Hijos de Rivera, Estrella Galicia, Ignacio Rivera que han exposat la seva visió sobre l’impacte social com a estratègia de creixement empresarial.

La jornada, que ha tornat a comptar amb el suport de Creand Crèdit Andorrà, s’ha clos amb les intervencions del president de l’EFA, Daniel Armengol i el cap de Govern, Xavier Espot.

Fòrum EFA
Inversions d'impacte