Fira d’Andorra la Vella - Creand
Vés al contingut

Fira d’Andorra la Vella

Creand Crèdit Andorrà tornarà a ser a la Fira d’Andorra la Vella amb una oferta única i exclusiva per al Préstec Cotxe i el Préstec Cotxe Verd (vehicles 100% elèctrics). La 44a edició, que tindrà lloc del 27 al 29 d’octubre, es farà, com és habitual, a l’aparcament comunal del Parc Central d’Andorra la Vella. El banc segueix donant suport al teixit empresarial patrocinant l’espai de la Fira on s’exposaran els automòbils de l’Associació d’Importadors de Vehicles d’Andorra (AIVA).

Només per la Fira, l’entitat llança una oferta amb un tipus d’interès preferencial tant si es demana un Préstec Cotxe com un Préstec Cotxe Verd del 27 d’octubre al 10 de novembre.

L’estand inclourà un espai de relació amb els clients on un equip de gestors de l’entitat informarà sobre productes i serveis financers i sobre finançament per a l’adquisició de vehicles nous (inclou cotxes, furgonetes i motos) o bé de segona mà.

Aquest any, la dinamització serà per a tots el públics i se centrarà en una activitat interactiva al voltant d’una gran pantalla en la qual els usuaris podran participar i enfrontar-se en un joc de carreres de cotxes.

La concessió d’un préstec està subjecta als criteris de risc del banc.

Fira Andorra la Vella
Escrit per
Autor post
Creand