Explosió de música i colors al Museu Carmen Thyssen - Creand
Vés al contingut

Explosió de música i colors al Museu Carmen Thyssen

El Museu Carmen Thyssen ha acollit aquest dijous a la tarda una de les principals propostes que s’emmarquen dins del cicle de les Nits d’estiu als museus. Es tracta del concert ‘Colors & Songs’, una actuació que ha anat a càrrec del duet format per Roser Puigbò (veu) i David Sanz (guitarra), amb la col·laboració de l’ONCA, que ha permès al públic descobrir diferents colors a través de la música.

De fet, l’actuació s’ha inspirat en ‘Khrôma. L’univers emocional del color’, l’exposició que actualment acull l’equipament, ja que l’objectiu del concert ha estat unir encara més la música i l’art a través dels sis colors que conformen la mostra. Per aquest motiu, s’ha ofert un repertori on els temes triats han buscat representar les emocions que les obres transmeten al públic al llarg del recorregut.

Així doncs, s’ha fet un repàs des dels sons més tradicionals, passant pels grans èxits del jazz i també per la música popular. Una de les sorpreses del concert ha estat la fusió d’estils, ja que el duet ha comptat amb la col·laboració del Dj cubà Tite, fet que ha permès interpretar una versió musical durant el recorregut de la policromia.