El Creand Andorra Open presenta la seva segona edició - Creand
Vés al contingut

El Creand Andorra Open presenta la seva segona edició

El Creand Andorra Open, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat: el segon WTA 125 femení i un dels 30 torneigs d’aquesta categoría en tot el món. La competició es durà a terme del 27 de novembre al 3 de desembre al Poliesportiu d’Andorra.

Aquest projecte a Andorra, pretén consolidar-se com una data clau en el calendari WTA, i ho fa amb el suport del principal patrocinador del torneig, Creand, així com el compromís del Govern d’Andorra. Per a aquesta edició destaca l’aposta decidida de Tennium per la innovació i tecnologia, proporcionant a les jugadores l’Electronic Line Calling (ELC), el videoarbitratge referent en les millors cites del circuit.

Tots els agents implicats en el certamen han estat presents a la presentació oficial que ha tingut lloc a la seu social de Creand. Martí Alfonso, director de l’Àrea de Negoci Bancari a Andorra de Creand Crèdit Andorrà, ha expressat que “aquest torneig internacional porta la nostra marca perquè volem continuar sent referents de suport a l’esport andorrà, respon a la voluntat del banc de donar suport a esdeveniments de país que ajuden a posar a Andorra al mapa i a atreure visitants. Esperem que aquesta segona edició de Creand Andorra Open sigui tot un èxit i que la gent del país pugui gaudir del millor tennis femení mundial”.

El secretari d’Estat de Joventut i Esports, Alain Cabanes, ha destacat que “els esdeveniments amb col·laboració publicoprivada són una bona fórmula per fomentar l’esport del país i promocionar-lo dins i fora de les nostres fronteres. Per tant, agrair la implicació de Tennium en aquest projecte compartit amb la Federació Andorrana de Tennis i que compta el patrocini de Creand.”

Gerard Blasi, president de la Federació de Tennis d’Andorra, ha agraït “l’oportunitat que suposa pel país tenir un torneig d’aquest calibre i la decidida aposta de Tennium conjuntament amb els patrocinadors per fer-ho possible. Som privilegiats d’acollir una cita tan important i volem que la setmana del torneig sigui una festa del tennis i l’esport. Per aquest motiu tenim previstes una sèrie d’actes per promocionar el tennis tals com el torneig sub-14 que brindarà l’oportunitat als més joves de competir en les mateixes pistes torneig”

Enric Molina, soci de Tennium i director del torneig, ha expressat que “la ferma aposta de Tennium pel tennis femení, la satisfacció de tornar a portar el millor tennis del circuit al Principat i l’agraïment a Creand, Govern i la resta de partners per la confiança en aquest projecte. Animem a tota la gent perquè vingui a gaudir del millor espectacle amb un gran cartell de jugadores de renom”.

La llista de jugadores s’ha revel·lat i reuneix un alt nivell amb fins a 14 jugadores del top-120 mundial. De l’Entry List destaquen la jove francesa Clara Burel, número 61, Clara Tauson, danesa i guanyadora ja de dos títols WTA 250. També es comptarà amb Nuria Parrizas Diaz (ex núm. 45 del món el 2022) i resident a Andorra, Marina Bassols i Cristina Bucsa, jugadores espanyoles integrants de la Selecció Espanyola de Tennis que es troben disputant les Finals de la Billie Jean King Cup a Sevilla.

La presència d’Alizé Cornet, ex número 11 del món i campiona de la Billie Jean King Cup i la Hopman Cup per França aporta l’experiència al torneig. La sueca Rebecca Peterson, tornarà enguany al Principat per mirar d’assolir el títol que se li va escapar en el 2022.

L’andorrana Vicky Jimenez, patrocinada per Creand Crèdit Andorrà, també jugarà el torneig gràcies a una invitació atorgada per l’organització. En un video ha agraït la invitació i ha expressat que li fa molta il·lusió tornar a jugar a casa. La seva participació és molt esperada pels andorrans amants del tennis.

En les setmanes vinents, l’organització anunciarà els altres Wild Cards inclòs dues jugadores del Top-50.

El Creand Andorra Open 2023 promet ser un torneig ple d’emoció i l’alta qualitat de les participants garanteix un gran espectacle.

Tennium, qui capitaneja aquest projecte, és una plataforma global de tenis amb base central a Barcelona i presència a l’Argentina, Bèlgica, França, Alemanya i els Estats Units. L’empresa, liderada pel belga Kristoff Puelinckx, té una gran experiència organitzant amb èxit 8 tornejos d’aquesta categoria així com d’altres referents tals com la Davis Cup Finals i Billie Jean King Cup Finals, els ATP 500 de Barcelona i Hamburg, ATP 250 a Buenos Aires i Antwerp i la ITF Hopman Cup a Nice.

Les entrades estan ja a la venda a la web oficial del torneig: www.andorraopenwta.com . El torneig ha optat per preus populars i els tiquets son gratuïts de dilluns a dijous. De divendres a diumenge estan disponibles a partir de 15€.

Els clients de Creand Crèdit Andorrà tindran un 20% de descompte en el preu de les entrades.

Aquest torneig es retransmetrà de forma internacional a Eurosport, RTVA i per TV3 a més d’altres canals digitals.

Creand Andorra Open