El concert 'L'ONCA també bufa' fa viatjar el públic ordinenc amb una proposta inspirada en les músiques del món - Creand
Vés al contingut

El concert 'L'ONCA també bufa' fa viatjar el públic ordinenc amb una proposta inspirada en les músiques del món

L’església de Sant Corneli i Sant Cebrià d’Ordino ha acollit aquest diumenge al migdia el concert ‘L’ONCA també bufa’, una proposta protagonitzada per un quintet de vent que, a través del seu repertori, ha transportat els espectadors que han assistit a l’audició des de l’antiga Europa fins a la llunyana Àsia. “El concert fa un viatge a través de les músiques del món” ha assenyalat el saxofonista Efrem Roca instants abans de començar el concert. “Començarem amb Europa, anirem cap a l’Àsia i continuarem amb Llatinoamèrica, Amèrica del Nord i tornarem a Europa” ha afegit.

El concert, on han assistit diversos representants polítics com els cònsols de la parròquia, Josep Àngel Mortés i Eva Choy, ha comptat amb un repertori format per peces de Bach, Verdi, Gershwin i Walters, entre altres compositors. “Començarem amb peces del barroc i anirem viatjant a través de la història cap a una música més moderna. També interpretarem òperes i peces creades originalment per a piano” ha assenyalat Roca, tot assegurant que es tracta d’un repertori molt variat.

La formació de l’ONCA -que va estrenar aquest concert el passat mes de juny als Jardins de Casa de la Vall- ha estat integrada per cinc músics que són reconeguts professors a l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella: Ester Sánchez (flauta), Unai Gutiérrez (clarinet), David Urrutia (trompeta), Genís Gaya (fagot) i Efrem Roca (saxòfon tenor). Cada membre del quintet té una destacada carrera musical individual, i comparteixen la passió per la música de cambra i el repertori del quintet de vent. De fet, ells mateixos han creat els seus propis arranjaments, oferint una experiència única a l’audiència, i explorant així nous camins en aquest repertori.

ONCA
Ordino