El 21è Fòrum de l’Empresa Familiar Andorrana se centrarà en les inversions d’impacte - Creand
Vés al contingut

El 21è Fòrum de l’Empresa Familiar Andorrana se centrarà en les inversions d’impacte

El 21è Fòrum de l’Empresa Familiar Andorrana (EFA) se centrarà en les inversions d’impacte, plantejades com una opció per a les empreses familiars. S’incidirà també en la lluita contra la desigualtat, en la necessitat de treballar de la manera més sostenible possible, i en quins camins cal seguir perquè tant persones com empreses puguin desenvolupar tot el seu potencial. Tindrà lloc el proper 24 de novembre a l’Sport Hotel Village de Soldeu, on després d’un matí dedicat a les xerrades dels esmentats ponents s’oferirà un dinar i un discurs de clausura per part del cap de Govern, Xavier Espot.

El fòrum s’estructurarà en quatre blocs: el primer, presentat per Àngel Bonet, farà referència a com d’important és que les empreses tinguin una “ànima que vagi més enllà de la concepció tradicional del que s’associa amb l’empresa familiar”. El segon bloc del fòrum comptarà amb la participació de tres ponents que explicaran com a Andorra ja existeixen empreses i fundacions que donen molta importància a les inquietuds socials, culturals, musicals i arqueològiques. La impulsora i fundadora de la Fundació Anna Riera, Isabel Escudé; la propietària i CEO de Molines Patrimoni, Montse Cardelús i la representant de la Casa Vicens, Mercedes Mora.

El tercer bloc oferirà una aproximació acadèmica i empresarial al món financer. Un reconegut prestigi en el món acadèmic, polític i financer, avalen la prolífica trajectòria dels dos convidats, Sébastien Pouget (professor de finances de la Universitat de Toulouse i director científic de ‘Research Initiative for Corporate Climate Change’) i Jean Jacques Barbéris (codirector d’Amundi Assets Management).

Finalment, el quart bloc del 21è Fòrum de l’Empresa Familiar Andorrana, presentarà dues empreses espanyoles, VELATIA i Estrella Galicia.

L’esdeveniment compta amb el suport de Creand Crèdit Andorrà.

Fòrum EFA