Nova edició de l'Andorra Mountain Music amb el patrocini de Creand Crèdit Andorrà - Creand
Vés al contingut

Nova edició de l'Andorra Mountain Music amb el patrocini de Creand Crèdit Andorrà

David Guetta i els seus temes mundialment coneguts tornaran al Principat en el marc de l’Andorra Mountain Music 2024.

Així, l’Andorra Mountain Music s’allargarà durant tot un cap de setmana: del 29 al 30 de juny. El dissabte s’iniciarà a les 12 del migdia amb un esdeveniment únic: el campionat Mundial Youtuber. Durant prop de sis hores un centenar de streamers professionals jugaran en directe a un dels vídeojocs en línia més coneguts, el Fornite.

Seguidament, serà la música qui prendrà el protagonisme, a partir de les 18 hores, amb el concert Molan los 90 XXL, una fórmula d’èxit que recupera grans temes electrònics d’aquella dècada. Durant més de cinc hores desfilaran per l’escenari artistes i DJ’s com Rozalla, Spanic o Paco Pil, que faran reviure als assistents les nits dels anys 90.

Però el plat fort d’aquesta edició arribarà diumenge: l’encarregat de tancar l’esdeveniment serà el DJ i productor musical David Guetta, considerat el millor del món segons la revista especialitzada DJ Mag. El francès ja va exhaurir entrades en la seva primera actuació al país, precisament durant l’Andorra Mountain Music del 2021. Ara retorna amb un aforament ampliat al Tarter i acompanyat d’altres DJ’s nacionals i internacionals que ajudaran a preparar l’ambient abans de la seva actuació. Tot plegat, a partir de les 17 i fins a les 23.30 hores.

L’esdeveniment compta amb el patrocini de Creand Crèdit Andorrà.

Les entrades per a aquesta tercera edició de l’Andorra Mountain Music es posaran a la venda a partir del 20 de desembre a www.ticketmaster.com. El divendres 15 a les 00.01 es posen a la venda les estrandes de manera anticipada per als clients de Creand Crèdit Andorrà.

Les entrades de Molan los 90 XXL comencen a partir de 35 euros i les de David Guetta + Guests, a partir de 55 euros. També hi haurà l’opció de comprar una entrada per a tots els concerts i diferents hotels del país oferiran paquets de nits d’hotel i entrades a l’esdeveniment. El preu per accedir al Mundial Youtuber és de 9,90 euros.

Escrit per
Autor post
Creand