Creand Crèdit Andorrà dona la benvinguda als joves que comencen les estades d'estiu amb una activitat de Team Building - Creand
Vés al contingut

Creand Crèdit Andorrà dona la benvinguda als joves que comencen les estades d'estiu amb una activitat de Team Building

  • La proposta que han treballat durant aquesta sessió s’implementarà a l’entitat durant aquests mesos

Creand Crèdit Andorrà posa en marxa la 45a edició de les estades formatives d’estiu per a joves estudiants de grau universitari o màster. En aquesta edició, 32 estudiants formaran part d’aquesta estada que els permet completar la seva formació amb experiència professional, fonamental a l’hora d’incorporar-se al mercat laboral. Com a novetat, aquest any el banc ha organitzat una jornada de team building a Engolasters, en la qual s’ha buscat que els joves coneguin l’empresa, els seus valors i treballin en equip.

L’activitat, estructurada en dinàmiques de design thinking, ha proposat un repte empresarial inicial que els joves han hagut de resoldre, fent una pluja d’idees, prototipant una proposta i construint finalment una presentació per compartir al final de la jornada.

Un jurat format per un equip de diversos departaments de Creand Crèdit Andorrà ha valorat les iniciatives proposades i ha triat la més original i que millor s’ajusta a les necessitats de l’entitat. L’equip de joves que l’han proposat treballaran activament durant part de la seva estada amb l’equip del departament d’Innovació i Transformació Digital del banc per desenvolupar-la i que vegi la llum durant aquest període estival.

Foto de grup dels joves participants i membres de l’equip de Creand Crèdit Andorrà.

Els joves que formen part de les estades formatives s’integren durant els mesos d’estiu, juliol i agost, a diferents àrees de l’entitat, des de la xarxa d’oficines als departaments de serveis centrals, on poden acostar-se a l’experiència professional en una empresa, aprofundir en el coneixement de la banca i del sector financer, i adquirir nous coneixements i aprenentatges per al seu futur desenvolupament.

Els estudiants que vulguin formar part d’aquest programa en les pròximes edicions poden enviar els seus currículums al correu seleccio@creand.ad a partir del mes de gener.

Escrit per
Autor post
Creand